Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A holnapi tüntetésen a fidesz...

A holnapi tüntetésen a fidesz és a mihazánk meg akarja ismételni a 2006-os puccskísérletet?

Figyelt kérdés

júl. 8. 20:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%
annak a pár nyuggernek nehéz lesz
júl. 8. 20:05
 2/21 anonim ***** válasza:
19%
Nem volt 2006-ben puccskísérlet. Ne hazudozz!
júl. 8. 20:13
 3/21 anonim ***** válasza:
83%
Valószínűleg igen. Csak közben megöregedtek ők is. Vicces lesz, amikor járókeretekből építik a barikádot! :))))
júl. 8. 20:19
 4/21 anonim ***** válasza:
70%
Kérdés , hogy a Fidesz mozgósítja-e a Fradi foci ultrákat. mint 2010 Ben vagy a győri Fidesz rendezvényen.
júl. 8. 20:47
 5/21 anonim ***** válasza:
61%

Debilkedhetnek, de szerintem nem mernek túlzottan vadulni egy olyan országban, ahol a lakosságnak már a háromnegyede ellenük van! Pláne egy olyan fővárosban, ahol a lakosság 80%-a ellenük van!

2006-ban volt hátszél, most ellenszél van! Ha szembehugyozzák, eláznak a saját vizeletüktől!

júl. 8. 20:53
 6/21 anonim ***** válasza:
82%

Legalább olyan "félelmetes" és hatékony lesz, mint mikor az az ötven ember mutogatta magát Magyar Péternek.

Jól lesüllyedt a Mihazánk is. Hogy nem értik, h eddig a fidesz függetlenségük miatt támogatták csak őket? Így nem lesz meg az 5 százalék 4 év múlva...

júl. 8. 21:23
 7/21 anonim ***** válasza:
18%
Mi bajotok a 2006-tal? Hát nem hazudott a Gyurcsány meg az mszp? A fél ország tüntetett mindenhol, a fél városunk kint volt kocsikkal, alig lehetett közlekedni. Miért azt kellett volna mondani, hogy ja, jól van, oké?
júl. 8. 21:24
 8/21 anonim ***** válasza:
13%

Azért elég nagy butaság összehasonlítani a kettőt. Addigra Gyurcsányt már kb. mindenki utálta.

Most Magyar népszerűsége egyre csak nő. Orbán hányingert kelt a lakosság nagy részében, Toróról pedig a kuka figura juthat eszükbe a hét törpéből.

júl. 8. 21:28
 9/21 anonim ***** válasza:
49%
Jó de akkor ki a sziamiaú? És a Hókuszka?
júl. 8. 21:32
 10/21 anonim ***** válasza:
64%
Orbánc volt a Hókusz. A macska viszont túl jól néz ki, hogy akármelyik fideszeshez hasonlítsa az ember.
júl. 8. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Elképzelhető, hogy a Fidesz és a Mi Hazánk azt várja, hogy Sulyok Tamás köztársasági elnököt a Magyar-kormány akár alkotmánymódosítással távolítsa el...

Sulyok Tamás hatalomban fog maradni, ameddig csak lehet, a Fidesz és a szatelitpárt Mi Hazánk számára Sulyok Tamás pozícióban maradása egy ajándék, mivel így a kormánypártot cselekvési kényszerbe helyezi, az kénytelen lesz bármilyen lehetséges eszközzel, akár...

2006.október 23-án, ha nincs Őszöd, meg rendőrattak, akkor nem lett volna 16 évnyi fideszes illiberális országfoglalása?

Szerintem az volt az ősbűn, aminek nem lett volna szabad megtörténnie. 2006.okt 23-tól datálom azt, amikor lényegében kezdett kiépülni a Ner, Orbán egyre nagyobb hatalomra tett szert. Ez megalapozása volt az Orbán korszaknak. Onnantól a Fidesznek egy folyamatos...

A nem tiszásokat kérdezem: Mit szóltok ahhoz a gondolathoz, hogy ismét 2006 van?

Pilhál Tamás Facebook oldalán olvastam ezt, hogy újra 2006 van.A gondolatmenet végén megjegyzi, hogy már 2010 sincs messze: Szerintem kell egy kis időm míg a "Tisza-kormány" megmutatja, mire képes. Viszont az én gondolatmenetem szerint egy fideszes alapokon...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!