A holnapi tüntetésen a fidesz és a mihazánk meg akarja ismételni a 2006-os puccskísérletet?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Debilkedhetnek, de szerintem nem mernek túlzottan vadulni egy olyan országban, ahol a lakosságnak már a háromnegyede ellenük van! Pláne egy olyan fővárosban, ahol a lakosság 80%-a ellenük van!
2006-ban volt hátszél, most ellenszél van! Ha szembehugyozzák, eláznak a saját vizeletüktől!

válasza:Legalább olyan "félelmetes" és hatékony lesz, mint mikor az az ötven ember mutogatta magát Magyar Péternek.
Jól lesüllyedt a Mihazánk is. Hogy nem értik, h eddig a fidesz függetlenségük miatt támogatták csak őket? Így nem lesz meg az 5 százalék 4 év múlva...

válasza:

válasza:Azért elég nagy butaság összehasonlítani a kettőt. Addigra Gyurcsányt már kb. mindenki utálta.
Most Magyar népszerűsége egyre csak nő. Orbán hányingert kelt a lakosság nagy részében, Toróról pedig a kuka figura juthat eszükbe a hét törpéből.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sulyok Tamás hatalomban fog maradni, ameddig csak lehet, a Fidesz és a szatelitpárt Mi Hazánk számára Sulyok Tamás pozícióban maradása egy ajándék, mivel így a kormánypártot cselekvési kényszerbe helyezi, az kénytelen lesz bármilyen lehetséges eszközzel, akár...
Szerintem az volt az ősbűn, aminek nem lett volna szabad megtörténnie. 2006.okt 23-tól datálom azt, amikor lényegében kezdett kiépülni a Ner, Orbán egyre nagyobb hatalomra tett szert. Ez megalapozása volt az Orbán korszaknak. Onnantól a Fidesznek egy folyamatos...
Pilhál Tamás Facebook oldalán olvastam ezt, hogy újra 2006 van.A gondolatmenet végén megjegyzi, hogy már 2010 sincs messze: Szerintem kell egy kis időm míg a "Tisza-kormány" megmutatja, mire képes. Viszont az én gondolatmenetem szerint egy fideszes alapokon...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!