A pályakezdő tanári pótlékot 40Ft-tal emeli a Tisza. Ez hatalmas segítség a tanároknak? Hatalmas túljelentkezés lesz mostmár a tanári pályára?

válasza:10# hát ez a te véleményed....
Másnak más.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy olyan német nyelvtanfolyam ami néhány éve még nem is indult, mert nem volt elég jelentkező, most olyannyira telt, hogy be sem jutottam... Márpedig aki németül tanul, az szinte biztos, hogy kiköltözési szándékkal teszi. Mivel első idegen nyelvként a mai világban...
Vagy a nyelvvizsga kitétel ezeket szűri majd az álláshirdetésnél?
Hoppál Péter nagyjából próbálta úgy beállítani a helyzetet, hogy a 1885-ös szám egy állandó száma, ami már évek óta ugyan az és, hogy a probléma 2010 előttről származik. Szóval átlag mekkora túljelentkezések voltak az előző években?
Engem igencsak megdöbbentett ez a cikk, különösen az, hogy a jelentkezők 10%-a főiskolai vagy egyetemi végzettségű.Alapvetően egyetértek azzal, hogy segély helyett munkából éljenek az emberek, de munkalehetőség hiányában ez jelenleg nem kivitelezhető. El tudom...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!