Fideszes gigatüncin mennyien lesznek ma?

válasza:

válasza:

válasza:Valóban, vicces a nyugdíjas tünci.
De mit mondasz a kék hajú, piercinges, liberális-tiszás tünciről, ami tele van homoszexuálissal?

válasza:

válasza:

válasza:#5
Én nem tartozom egyetlen politikai párthoz sem, csak az a mérhetetlen ostobaság, és képmutatás zavar bennetek, hogy elküldtétek az original Fideszt, és odaültettetek a helyére egy bukott fideszesekből és liberálisokból összemixelt moslék pártot.
Legalább annyi eszetek lett volna, hogy normális párt kezébe adtok hatalmat (pl. 2RK), de beálltatok egy nárcisztokus mögé. Annyira ostobák vagytok, ti tiszások, hogy arra szavakat sem találok.
A korommal meg óvatosan, én a 30-as éveinben járok, míg te lehet, egy 40-es tiszás incel vagy.

válasza:Jajj, most ez van 3 hónapja, hogy a csúfos bukta után "függetlenek" vagytok (leginkább a tényektől és valóságtól). 😁
Egyébként esélyes még egy elapátlanodott dk-s, vagy mosléknáci MHM szimpatizáns.
További kérdések:
Akkor is, ha közben semmi más nem változik. Nekem ilyen pl. az Orbán-család bebörtönzése. Ha ezt meglépik, még ha nem is jó a gazdaság, rájuk szavazok.
Illetve akkor ha Magyar Péter IV. Béla, akkor telepeseket is be fog hívni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!