Bangó Sanyika tegnapra ígérte, hogy elmondja ki az a Zsolti bácsi. Elmondta? Mert én nem találom. Vagy jól átverte a népet?
Figyelt kérdés
júl. 10. 07:38
1/11 anonim 

válasza:

válasza:Nagy a valószínűsége, hogy átverés sajnos :(
Reménykedtem benne én is, de még most sem mindenki becsületes, aki a húsosfazék közelébe merészkedik.
2/11 anonim 

válasza:

válasza:A Zsolti bácsi ügy az egyetlen, ami nem a fideszre nézve nagyon gáz a rendszerváltás óta. Nem tudom, hogy van-e mögötte valami, én még nem tartom lehetetlennek, de ez a cirkusz, amivé silányították hiteltelenné tesz jónéhány szereplőt, élükön a kontroll.hu-val.
3/11 anonim 

válasza:

válasza:Mindannyian tudjuk már ki az a Zsolti bácsi.
4/11 anonim 

válasza:

válasza:Minden jel szerint Bangó Sanyika egy szélhámos, hasonlóan Németh Athinához.
6/11 anonim 

válasza:

válasza:3# így van, a Zsolti bácsi valójában Marci bácsi....🤔🤔🤔
8/11 anonim 

válasza:

válasza:7# adom, a Zsolti bácsi valójában a Peti és Marci bácsi együtt 👍👍👍
9/11 anonim 

válasza:

válasza:Komcsik mindig másokra mutogatnak. Miközben Juhász Péter beszélhetése során beszélt egy ember hogy egy gyerek hallott egy hangot és később felismerte. Ez Nancy apukája mesélte Juhász spéternek #(,Juhi)
Később DK ugrott rá erre és Jámbor tette fel s kérdést s partntvrn ",ki sz s zsilti bácdiX"
És elinfult a folysmst. Semmi köze ehhez a Tuszánsk !!!
10/11 anonim 

válasza:

válasza:9# és ki fizetett Sanyikànak???
Hát magyar Péter testvére, legalábbis elég konkrét vallomások vannak e tekintetben, ő meg gyanúsan hallgat.
Kapcsolódó kérdések:
Ha Zsolti bácsi valójában nem is egy személy, hanem a “fidesz bántalmazó rendszere”, akkor a Tisza bántalmazó rendszerének mi a neve?
Természetesen ezek nem valós személyek nevei, csak random szimbólumok!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!