A tegnapi 2000 tüntetőn kívül az összes többi fideszes egyetért a Tisza önkénnyel?
Figyelt kérdés
júl. 10. 14:38
1/3 anonim 

válasza:

válasza:A Fidesz rakta össze 16 év kitartó munkájával azt a politikai szabálykörnyezetet, aminek köszönhetjük a Tisza 2/3-át és az azzal járó jogokat. Most ezt a Tisza használja ki, nem a Fidesz, szóval nem értem, miért tüntetnének a fideszesek a szabálykörnyezet ellen, ha 16 évig tökéletesen megfelelt nekik.
3/3 Mansour 

válasza:

válasza:Én kérem eggyetértek! Én önkényes tüzoltó voltam fijatal koromba én mindenkit támogatok aki becsületesen és főleg önkényesen teszi a dógát! A fideszt is addig támogadtam! De mijóta van eza Magyarpéter szerintem még jobb!mert ő eggy igaz magyar ember a neve is mutattja! Isten álgya meg őtet amér ijen lelkesen és önkényesen dolgozik a magyar népér!
Kapcsolódó kérdések:
Orbán Viktor lehetséges hogy azért nem ment ki a tegnapi tüntetésre, mert már nincs kedve ehhez az egészhez?
Valami normális kifogást sem sikerült találnia, hogy miért nem ment el. Meg úgy látom, hogy választás óta el van tűnve, hiányzik az a régi tűz.
A tegnapi LMBTQ ellenes patrióta tüntetésen 300-400 ezren voltak?
Ez üzenet a Tisza számára, hogy a patrióták és a Fidesz egyre erősebb?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!