Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Örültök, hogy végre jönnek a...

Örültök, hogy végre jönnek a tiszás bábok a köztévébe?

Figyelt kérdés
[link]
júl. 11. 08:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
73%
"Leírtam" ... egy légbőlkapott állítást. Bizonyíték?
júl. 11. 10:04
 22/79 anonim ***** válasza:
70%
Semmi bizonyíték rá, hogy tiszás bábok lesznek az újonnan kinevezett vezetők, ha pedig mégis, a legkevésbé sem zavar, mert annál jobban vergődnek a fideszesek.
júl. 11. 13:58
 23/79 A kérdező kommentje:
#21 ha úgy gondolod, hogy nem bábok, akkor mondd azt. Szerintem azok. Leírtam, miért. A ködszurkáláson kívül semmit sem tudsz.
júl. 11. 14:14
 24/79 A kérdező kommentje:
#22 ja, aztán itt vergődtök
júl. 11. 14:15
 25/79 anonim ***** válasza:
77%

Nem vagyok fideszes.

júl. 11. 15:04
 26/79 anonim ***** válasza:
78%

"ha úgy gondolod, hogy nem bábok, akkor mondd azt."

Bizonyítási kényszer áthárítása. Állítottál, bizonyíts! Vagy csak légbőlkapott állításokat puffogtatsz?

júl. 11. 15:07
 27/79 A kérdező kommentje:

“ Az Országgyűlés Művelődési Bizottsága (a Tisza Párt frakciójának jelöltjeként) nevezte ki dr. Horváth P. András jogászt és ügyvédet a közmédia, vagyis az MTVA és a Duna Médiaszolgáltató élére átmeneti vezérigazgatónak”

Horváth P András a Tisza embere. Akit ő nevez ki -főleg a keddi performance után- az a Tisza embere. Tőlük függ, nekik kell megfelelni. Nem volt kötelező senkinek sem vállalni, tehát aki vállalta, ezzel azonosul.

júl. 11. 16:34
 28/79 A kérdező kommentje:
Ha tudod bizonyítani, hogy kényszerítették ezeket az embereket, akkor tegyél feljelentést.
júl. 11. 16:35
 29/79 A kérdező kommentje:
#25 pedig az vagy
júl. 11. 16:35
 30/79 anonim ***** válasza:
69%

Tiszás vagyok.

júl. 11. 16:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

A köztévében a választás után változott a hitelesség?

Akik tényleg nézték régebben és most is nézik azokat kérdezem.

Akinek van idős Fideszes rokona, szomszédja, ismerőse stb akik teljes mértékben elhitték a köztévé propagandáját. Változott valamit a véleményük...

Illetve mit mondanak arra hogy MP cáfolta a róla állított hazugságokat és kimondta hogy 16 éven át propagandát néztek a köztévé nézői?

Hogy tudták Orbánt rákényszeríteni arra hogy az Atvben adjon interjút? Ahol nem előre megbeszélt és leírt kérdések és válaszok vannak mint a köztévében.

Azt mindenki tudja hogy a köztévén Orbánék írják meg a kérdéseket is amiket aztán odaadnak az interjúztatónak hogy ezeket KELL kérdezni, erre pedig Orbán az előre bemagolt válaszokkal válaszol. Ehhez képest nekem nagyon meglepő hogy ezt az interjút így bevállalta,...

Magyar Pétert mikor hívják már be a M1 köztévébe élő adásba?

Magyar PÉter folyamatosan szeretne beszélni a köztévébe, de az aljas kormány ezt nem engedi meg. De miért nem?

Milyen műsorok lesznek a köztévében, ha majd egyszer bukik ez a mostani rendszer?

APU lesz (m1-en egy összes 0-24-ben)? Kukori & Kotkoda (Gergő & Suzi beöltözve kotkodácsolnak egész nap az m2-n)? Frakk a kétfarkú (m2)? Radics Peti féle jó ebédhez szól a nóta (m1)? Aranyosi Péter kisebbségi műsor (DUNA)? Kékfény: exkluzív frizbi interjúk és...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!