Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor és magyar Péter...

Orbán Viktor és magyar Péter is ugyanannak a vilaghatalomnak a vegrehajtoja?

Figyelt kérdés

júl. 12. 14:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

#19 Te sosem voltál mihazánkos.

Miért kellett a Mi Hazánktól engedély arra, hogy tüntessetek?

Arról, hogy a Zsolti bácsi-ügyben a Mi Hazánk nem nyomozott, annyit mondanék, hogy Zsolti bácsi kilétére csak a Mi Hazánknak volt bármiféle bizonyítéka, amit Toroczkai csatornáján nyilvánosságra is hoztak.

www.youtube.com/watch?v=emUbVjLiDyw&t=229s&pp=ygUXdG..

júl. 13. 14:42
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Rotschildok.
júl. 13. 17:46
 23/30 Cendes Aron ***** válasza:
40%
Igen.
júl. 25. 15:45
 24/30 anonim ***** válasza:
Mert kik ezek?
júl. 25. 23:40
 25/30 anonim ***** válasza:
37%
Kérdező: abból, hogy a végrehajtója szót rövid o-val írtad, egyből látszik, hogy megrögzött fideszes vagy.
júl. 29. 07:14
 26/30 anonim ***** válasza:
50%
Jól van, kérem nyugodjon meg, most figyeljen rám pontosan, kérdéseket fogok Önnek feltenni: Ez a "világhatalom" most is ott van önnel a szobában?
júl. 29. 22:36
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen kérdésekre nem válaszolok.
júl. 30. 07:53
 28/30 anonim ***** válasza:
62%
A világot 13 család irányítja. Európát a Rotschildok. Amerikát a Rockefellerek.
júl. 30. 08:35
 29/30 anonim ***** válasza:
28-as: én nem díjazom a képzelgésedet.
júl. 30. 15:11
 30/30 anonim ***** válasza:

A 'vannak a világon vagyonos, befolyásos családok' és az 'ezek a családok irányítanak mindent' között elég sok különbség van. Utóbbi elég röhejes és irreális elképzelés.

júl. 30. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Ellenzéki vagy kormány párti politikusnak jobb lenni?

Ellenzéki politikusnak sokkal könnyebb? Te ha mindenképpen választani kellene akkor ellenzéki vagy kormány párti politikus lennél? Az ellenzéki politikusnak sokkal könnyebb a munkája mint egy kormány párti politikusnak? Általában az emberek elégedetlenek...

Puzsér Róbert miért nem szeretik a Tiszánál?

AMA-n megkérdezték Magyar Péter-t, hogy vállalna-e egy Hard Talk beszélgetést Puzsérral, mire közölte, hogy nem és jó oka van. Az okát nem részletezte, de tényleg érdekelne. Én egészen idáig azt hittem a Tiszások Puzsér mellett állnak. Puzsér is sokat tett érte, hogy...

Szerintetek ki a legrondább magyar politikus?

Orbán Viktort hagyjuk, mert mindenki őt írná. Rajta kívül ti kit tartotok a legrondábbnak? Szerintem Vitézy Dávid és Novák Előd erős jelöltek.

Magyar Péter tényleg ilyen hülya azt se tudja mennyi eus pénzt hoz haza?

Azt írta jóváhagyták Magyarország új helyreállítási tervét 10 millárd eurót hozunk haza. Nem sokra rá egy posztjában meg azt irja jönnek az uniós 1000 milliárdok. Azt se tudja eldönteni 10 milliárdot vagy 1000 milliárdokat hoz haza??? :D Nem tudja mekkorát hazudjon tiszásaim? :DDD

Más sem érzi már azt az úgynevezett flash hangulatot, érzést Magyar Péterrel kapcsolatban?

Valamiképpen úgy látom, hogy mikor még alakulóban volt a kormány sokkal nagyobb optimizmust éreztem, meg még úgy kb. június közepéig, végéig. Akkor azt láttam, hogy az emberek is örülnek és a társadalmunk hirtelen nyugodtabb lett mintha pl. egy akár másik országban...

Magyar Péter miért toppantgat még mindig mérgesen, hogy Sulyok nem mond le?

Annyira sármos és cuki, amikor mérges 🫶🫶🫶

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!