Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tiszások miért olyan buták,...

Tiszások miért olyan buták, hogy nem értik a különbséget a frakcióvezetői posztról való lemondás és a mandátumról lemondás között?

Figyelt kérdés
júl. 13. 14:54
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
0%
Ha mérges lennék nem raknék röhögő smiley-t :D röhögök a szerencsétlen vergődéseden, mert kifogytál az érvekből azt jössz itt a hülyeségekkel, mert nem találsz ellenérvet :D
júl. 13. 16:14
 22/45 A kérdező kommentje:

“ Roberto Calories ***** válasza:

Most őszintén: a leszázalékot agyú narancsködösökön kivül kinek fog ez hiányozni? Max csak az itt április óta trollkodó 2 pipás zsákfaluban nyomorgó hozzászólónak, akinek gondolom Orbán meg Semjén fotói lógnak a falon”

Itt mire gondolsz, édes bogaram?

Azt tudod ugye, hogy a fidesz nem tűnt el? Vagy azt képzeled?

júl. 13. 16:19
 23/45 A kérdező kommentje:
Mondd el kérlek, nekem zsákfaluban nyomorgó szerencsétlennek, hogy mi fog nekem hiányozni, ami eddig volt és eztán nem lesz.
júl. 13. 16:21
 24/45 anonim ***** válasza:
0%
Korrupció, EU-s milliárdok lenyúlása, háborúval való riogatás, állandó hazudozás, luxizás, ország teleplakátolása, "celebek" mérhetelen mértékű támogatása... stb...stb... . De nyilván ezekkel te is tisztában vagy, csak mivel hál isten más szelek fújnak már, és ez neked nem tetszik, a te bajod.
júl. 13. 16:28
 25/45 A kérdező kommentje:

A kérdés, amire válaszoltál, az az, hogy “a Fidesz fekete napja a mai?”

Szóval ismételten kérdezem, mi történt MA?

júl. 13. 16:30
 26/45 A kérdező kommentje:

“ állandó hazudozás, luxizás, ország teleplakátolása, ”

- a kormány tagjai nem

mennek nyaralni

- luxizás

MP elment luxus nyaralásra

Vicsorgó Vilmos uszító emléktáblát rakatott ki a

minisztériumra - rosszabb mint a

plakát

júl. 13. 16:31
 27/45 anonim ***** válasza:
0%
Jaj, hagyjuk már ezt. Egy 4 napos török nyaralás ma már luxizás? :DD Sógornőmék Szlovákiában laknak, de még ők is 2 hétre mennek nyaralni oda :DD Kiraktak 1 emléktáblát húúúhaaa. Az majdnem ugyanaz, hogy 20 méterenként van egy plakát fejbelőtt ukrán katonával és a hirekben is csak ezzel riogattak...komolyan mondom, ne nevettesd már ki magad, mert ez teljesen komolytalan amikkel itt összehasonlitasz dolgokat...
júl. 13. 16:35
 28/45 A kérdező kommentje:

“ Egy 4 napos török nyaralás ma már luxizás? ”

Attól függ. Luxusszállodaban igen.

“ Kiraktak 1 emléktáblát húúúhaaa. ”

Aztán majd jön a többi

júl. 13. 16:36
 29/45 anonim ***** válasza:
0%

Aha értem. Tehát Péter a fizetéséből nem mehet nyaralni 4 napra mert az már luxizásnak számit, de az, hogy Orbánnak semmi megtakaritása sincs 30 év után csak valamiből felhúzott egy hatvanpusztai birtokot milliárdokból és röpköd az USA-ba meg kitudja hova, az elfogadott... Értem. Egy német tudod hányszor megy el egy évben nyaralni? Kb minden hétvégén most a nyáron... te meg itt sirsz egy 4 napos török út miatt, amit egy ember a fiaival töltött a saját pénzéből... :DD

"Aztán majd jön a többi"

ja tudjuk, mint az 1000 Ft-os benzin, az ukrán frontra vonulás, meg az átoperált brüsszeli óvodások...

Eddig azt hittem komolyabb vitapartner vagy, de tévedtem, további kellemes napot és jó kinlódást :D

júl. 13. 16:42
 30/45 A kérdező kommentje:
#25-re válaszolj, hogy mi történt ma
júl. 13. 16:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Várható, hogy dühében és sértettségében Magyar Péter lemondásra kényszeríti Forsthoffer Ágnes házelnököt, mivel eddig példátlan módon (nagyon...

🔇🤫A házelnök elvette a szót MagyartólMagyar Péter Novák Elődnek válaszolt, aki a Fidesz-kormány alatti veszélyhelyzeti rendeletekről kérdezett. Azt mondta, hogy a Tiszánál többet szerinte senki nem tesz az akkumulátorgyárak környezetbaráttá tételéért. Szerinte külön...

Sulyok Tamás miért akar küzdeni a poziciójáért?

A pénz motiválja? A tekintély? Vagy simán csak a munka szeretete?

Ti tudtatok arról, hogy Orábn Viktor lemondott?

A tisztmegújító kongresszus előtt mondta, hogy azért van ez az egész, mert lemondott, még rögtön a választás után. Engem ez meglepett, nem hallottam róla.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!