Tiszások miért olyan buták, hogy nem értik a különbséget a frakcióvezetői posztról való lemondás és a mandátumról lemondás között?

válasza:“ Roberto Calories ***** válasza:
Most őszintén: a leszázalékot agyú narancsködösökön kivül kinek fog ez hiányozni? Max csak az itt április óta trollkodó 2 pipás zsákfaluban nyomorgó hozzászólónak, akinek gondolom Orbán meg Semjén fotói lógnak a falon”
Itt mire gondolsz, édes bogaram?
Azt tudod ugye, hogy a fidesz nem tűnt el? Vagy azt képzeled?

válasza:A kérdés, amire válaszoltál, az az, hogy “a Fidesz fekete napja a mai?”
Szóval ismételten kérdezem, mi történt MA?
“ állandó hazudozás, luxizás, ország teleplakátolása, ”
- a kormány tagjai nem
mennek nyaralni
- luxizás
MP elment luxus nyaralásra
Vicsorgó Vilmos uszító emléktáblát rakatott ki a
minisztériumra - rosszabb mint a
plakát

válasza:“ Egy 4 napos török nyaralás ma már luxizás? ”
Attól függ. Luxusszállodaban igen.
“ Kiraktak 1 emléktáblát húúúhaaa. ”
Aztán majd jön a többi

válasza:Aha értem. Tehát Péter a fizetéséből nem mehet nyaralni 4 napra mert az már luxizásnak számit, de az, hogy Orbánnak semmi megtakaritása sincs 30 év után csak valamiből felhúzott egy hatvanpusztai birtokot milliárdokból és röpköd az USA-ba meg kitudja hova, az elfogadott... Értem. Egy német tudod hányszor megy el egy évben nyaralni? Kb minden hétvégén most a nyáron... te meg itt sirsz egy 4 napos török út miatt, amit egy ember a fiaival töltött a saját pénzéből... :DD
"Aztán majd jön a többi"
ja tudjuk, mint az 1000 Ft-os benzin, az ukrán frontra vonulás, meg az átoperált brüsszeli óvodások...
Eddig azt hittem komolyabb vitapartner vagy, de tévedtem, további kellemes napot és jó kinlódást :D
Kapcsolódó kérdések:
🔇🤫A házelnök elvette a szót MagyartólMagyar Péter Novák Elődnek válaszolt, aki a Fidesz-kormány alatti veszélyhelyzeti rendeletekről kérdezett. Azt mondta, hogy a Tiszánál többet szerinte senki nem tesz az akkumulátorgyárak környezetbaráttá tételéért. Szerinte külön...
A pénz motiválja? A tekintély? Vagy simán csak a munka szeretete?
A tisztmegújító kongresszus előtt mondta, hogy azért van ez az egész, mert lemondott, még rögtön a választás után. Engem ez meglepett, nem hallottam róla.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!