Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire szomorú, hogy az a...

Mennyire szomorú, hogy az a maradék 1 millió fideszes, akiket 16 évig manipulált egy önkényuralmi rendszer, most önkényt kiáltanak, mert nem tetszik, hogy megint jogállam lesz?

Figyelt kérdés

júl. 13. 22:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
9. Én nem láttam egyiket se, miben hazudott MP szerinted?
júl. 14. 06:44
 12/23 anonim ***** válasza:
Nekem nem a "szomorú" , hanem a "vérlázítóan pofátlan" kifejezés jut eszembe.
júl. 14. 08:03
 13/23 anonim ***** válasza:
45%

"#2 Na megjött a helyi zsebnàci osztani az észt🤣"

Azon gondolkodom, hogy emberünknek ez valami főállás lehet? A nap minden szakában itt van, vagyis rohadtul ráér. Most vagy azért, mert ez a főállása, vagy munkanélküli, vagy nyugdíjas.

Tipp?

júl. 14. 08:07
 14/23 anonim ***** válasza:
44%
#14 Ugass tovább buksi, öröm lesz nézni, hogy a hozzád hasonló egysejtűek agyvérzést fognak kapni az elkövetkezendő években. Addig jó vonyítást meg bömbölést a gyakorin, máshoz úgy is kevés vagy 🤣🤣
júl. 14. 08:13
 15/23 anonim ***** válasza:
#13. #15 te öreg, biztos, hogy ezt nekem szántad?
júl. 14. 08:33
 16/23 anonim ***** válasza:

#9!

Peti, te vagy az?

Mert ha te vagy, akkor ezt hazugságot te írtad ki:

"A Fidesz és a megmaradt propagandistái azon gúnyolódnak, hogy Kátai-Németh Vilmos vak ember létére lehet miniszter a TISZA-kormányban.

Milyen ember, aki ilyet tesz"

Ha csak egy tiszás propagandista vagy, akkor vedd észre, hogy Petikéd naponta hazudik egy óriásit.

júl. 14. 09:19
 17/23 anonim ***** válasza:

Én megnéztenm Ábráhám Róbertet, valóban gúnyolódott a vakságán, de nem olyan szinten, mint, ahogyan azt a Tisza beállítja, és nyilván nem a teljes Fidesz véleményét tükrözi, hiába állítja be MP úgy.

De tudod, mit? Leszarom. Jól teszi MP, amit tesz, hogy csúsztat. Ezek nem érdemelnek mást azok után, amit ők műveltek a közmédiájukban. Kapjanak csak a saját módszerükből.

júl. 14. 09:37
 18/23 anonim ***** válasza:

#18!

Jó tiszásként te is gátlástalanul hazudsz. Ábrahám Robi nem gúnyolódott, csak annak nevezte, ami. Azt mondta, hogy "Van az a vicsorgó vak ember. Én még olyan rosszindulatú embert nem láttam."

A válaszod második része jó mutatja, hogy a Tisza mekkora morális pöcegödör. Kifejezetten örülsz annak, hogy MP hazudik. Majd közvetlen ez után ismét hazudsz egy nagyot, mert Ábrahám Robi sosem dolgozott a közmédiában, de még hazugságon sem kapták.

Tény, hogy a Fideszhez köthető média sem számolt be mindenről, de a magát évek át függetlennek hazudó - akkor ellenzéki, most kormánypárti - média is ugyanezt tette.

Viszont, amit MP művel, az pofátlan hazudozás. És te ennek tapsikolsz, mert a bölcs vezéred azt mondta, hogy ezt érdemlik. Észak-Koreában is sokan elhiszik, hogy a bölcs vezértnek mindenben igaza van. Ahogy itt is sokan elhitték ezt Rákosiról.

Nemrég az egyik tiszás propagandista kérdezte, hogy miben hazudott MP. Adtam neki egy listát. Érdemben egyikre sem reagált. Vagyis nem tudta érvekkel megvédeni az álláspontját. Ahogyan te sem tudod. MP = napikamu

júl. 14. 10:05
 19/23 anonim ***** válasza:
18. Én nem láttam, de ha így van, nem is számít csúsztatásnak, hiszen a fidesznél az teljesen elfogadott, hírértékű dolog.
júl. 14. 10:07
 20/23 anonim ***** válasza:

#20!

Tehát a hazugság azért nem számít csúsztatásnak (sem), (MP nem elhallgatott valamit, hanem tényszerűen olyat állított, ami nem igaz. Ez nem csúsztatás, hanem hazugság.) mert a fő hazudozó (aki most is hazudott) azt állítja, hogy a Fidesz is hazudni szokott.

Érzed a logikai bukfencet?

Egyrészt ha te hazudsz, az engem nem jogosít fel a hazudozásra.

Másrészt éppen annak a hazugságát fogadod el, aki napi szinten hazudik egy óriásit. (Csak mivel kizátólag tőle "tájékozódtok", ezt igazságnak hiszitek.)

Ha zavart a Fidesz hazugsága, akkor miért nem zavar MP hazugsága?

júl. 14. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

A 90-es évek rendszerváltása utáni Magyarország miért fordítva ül a lovon?

Egy kertészeti hasonlattal írom le, hogy miről van szó: A szocializmusban a gyümölcsfa csemetét a pici és silány földlabdából átültették a tápanyagban dús, jól öntözött nagy területű földbe, hogy bőséges termést hozhasson. Vagyis a dolgozóknak a lehető legnagyobb...

Joe Biden pár hete teljes önkényuralmi rendszernek nevezte a magyart. Nem lesz ciki ezek után Orbánnak felhívni őt és gratulálni neki?

Nekem a helyében lesülne a pofámról a bőr. Eddig csak ilyen fél- vagy teljesen harmadik világbeli diktátorok álltak Orbánnal szóba, sok-sok éve már, hogy demokrata ember szóba állt volna vele. Most meg az USA-ban a demokrata jelölt nyer, aki még ki is emelte Belarust,...

A Magyar Orvosi Kamara facebook oldalán miért szerepel a cover fotóban egy önkényuralmi rendszerek képi világát idéző grafika?

A kép egészen olyan, mint a kommunizmusban megszokott propagandafotók. Akár Észak-Koreában is ki lehetne tenni egy ilyen megjelenítésű posztert. Nagyon ízléstelennek tűnik.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!