Támogatjatok, hogy az összes autógyár takarodjon ki Magyarországról? Szeged, Kecskemét, Győr és Debrecen: legyenek újra mezővárosok.

válasza:Kérdező, itt csak neked van taka
Senki nem kíváncsi erre a vergődésre

válasza:"De várjatok, akkor a munkahelyek jó dolgok? Én azt hittem, az rossz!"
Gratulálunk.

válasza:#16 mert miért is?
Illetve nem úgy volt, hogy már nincsenek is fidkányok?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Vagy olyan mint az összes többi fideszes?
Az említett területek olyanok ahova nagy készültséggel megy ki a rendőrség, de még így is veszélyeztetve vannak. Vajon ez elég ahhoz, hogy egy területet No-Go zónának nevezzünk, vagy a no go zóna már oylan hely ahova egyáltalán nem megy ki semmilyen formában, és saját törvények szerint élnek.
Nekem személy szerint az hogy egy nagy múltszázadi depressziós falu. Szegedhez, Debrecenhez, vagy Győrhöz nem lehet hasonlítani, a lemaradásunk nagyságrendekben mérhető. Ezek a városok csak úgy pezsegnek, nyüzsög bennük az élet, de beszélhetünk infrastruktúráról is...
Egy konkrét példát tudnék felhozni, de biztosan több is van. A Kecskeméti Megyei Kórházat például összevonták Kiskunfélegyházával, és Kalocsával. Ugyanakkor a józan ész az diktálná hogy a Nagykőrössel kéne összevonni, Kalocsa helyett vagy mellett. Egész egyszerűen a...
Mind a kettő vadászrepülő. A török csillagok Törökországé. Így néznek ki a török csillagok. #hl=hu&site=imghp&tbm=isch&sa=1&q=magyar+gipren&oq=magyar+gipren&gs_l=img.3...94120.102395.0.102549.27.18.0.2.2.4.127.1452.12j4.16.0....0.0..1c.1.20.img._Dlxd9O-keQ&bav=on.2,o...
Az útóbbi időben Orban úgy jelenti be ezeket a beinduló munkahelyeket,mintha neki tulajdonítható lenne az egesz.Egyszerüen gusztustalan a kormany kommunikaciója a korabban, nemzetközi szerződesekben foglalt, es a jővőben beinduló beruhazasok tekinteteben.Arról nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!