Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatjatok, hogy az összes...

Támogatjatok, hogy az összes autógyár takarodjon ki Magyarországról? Szeged, Kecskemét, Győr és Debrecen: legyenek újra mezővárosok.

Figyelt kérdés
Áradjon! Ámen
júl. 15. 21:45
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, itt csak neked van taka

Senki nem kíváncsi erre a vergődésre

júl. 15. 22:00
 12/43 A kérdező kommentje:
#11 te is kiváncsi vagy
júl. 15. 22:01
 13/43 A kérdező kommentje:
De várjatok, akkor a munkahelyek jó dolgok? Én azt hittem, az rossz!
júl. 15. 22:01
 14/43 A kérdező kommentje:
#9-10: felszívja őket a Tisza által feltőkésített KKV szektor
júl. 15. 22:02
 15/43 anonim ***** válasza:
45%

"De várjatok, akkor a munkahelyek jó dolgok? Én azt hittem, az rossz!"

Gratulálunk.

júl. 15. 22:04
 16/43 anonim ***** válasza:
55%
Hú gec, te ostobább vagy mint màsik 10 fidkàny együtt véve.
júl. 15. 22:07
 17/43 A kérdező kommentje:

#16 mert miért is?

Illetve nem úgy volt, hogy már nincsenek is fidkányok?

júl. 15. 22:11
 18/43 anonim ***** válasza:
51%
unatkozó szánalmas frusztráció. ez jut eszembe a kérdésről...a válasz úgysem érdekli.
júl. 15. 22:17
 19/43 A kérdező kommentje:
Nagyon jól érveltek!
júl. 15. 22:18
 20/43 anonim ***** válasza:
46%
Tudjuk. Látjuk. Viszlát!
júl. 15. 22:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Szemereyné Pataki Klaudia jó polgármester Kecskeméten?

Vagy olyan mint az összes többi fideszes?

Szerintetek Magyarországon vannak No - Go zónák? Például Józsefváros egyes területei, Hős utca, de akár a kórház utca Kecskeméten.

Az említett területek olyanok ahova nagy készültséggel megy ki a rendőrség, de még így is veszélyeztetve vannak. Vajon ez elég ahhoz, hogy egy területet No-Go zónának nevezzünk, vagy a no go zóna már oylan hely ahova egyáltalán nem megy ki semmilyen formában, és saját törvények szerint élnek.

Mi a véleményetek Kecskemétről?

Nekem személy szerint az hogy egy nagy múltszázadi depressziós falu. Szegedhez, Debrecenhez, vagy Győrhöz nem lehet hasonlítani, a lemaradásunk nagyságrendekben mérhető. Ezek a városok csak úgy pezsegnek, nyüzsög bennük az élet, de beszélhetünk infrastruktúráról is...

Az egészségügy átalakításánál miért nem veszik figyelembe, hogy ha ragaszkodnak a megyehatárokhoz akkor nem fog sikerülni a hatékony és racionális újraszervezés?

Egy konkrét példát tudnék felhozni, de biztosan több is van. A Kecskeméti Megyei Kórházat például összevonták Kiskunfélegyházával, és Kalocsával. Ugyanakkor a józan ész az diktálná hogy a Nagykőrössel kéne összevonni, Kalocsa helyett vagy mellett. Egész egyszerűen a...

Kecskeméti Gripen vs Török csillagok?

Mind a kettő vadászrepülő. A török csillagok Törökországé. Így néznek ki a török csillagok. #hl=hu&site=imghp&tbm=isch&sa=1&q=magyar+gipren&oq=magyar+gipren&gs_l=img.3...94120.102395.0.102549.27.18.0.2.2.4.127.1452.12j4.16.0....0.0..1c.1.20.img._Dlxd9O-keQ&bav=on.2,o...

Illik-e megköszönni a Gyurcsany-Bajnai kormanynak, hogy hamarosan beindunak a nemet autóipari beruhazasok Magyarorszagon-Győr, Szentgotthard,...

Az útóbbi időben Orban úgy jelenti be ezeket a beinduló munkahelyeket,mintha neki tulajdonítható lenne az egesz.Egyszerüen gusztustalan a kormany kommunikaciója a korabban, nemzetközi szerződesekben foglalt, es a jővőben beinduló beruhazasok tekinteteben.Arról nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!