1/27 anonim 

válasza:

válasza:Ahol az 1000 Ft-os benzin, meg az átoperált szivárványos óvodások, akiket migránsok riogatnak.
3/27 anonim 

válasza:

válasza:Közvetlenül az úniós források, a 480-as üzemanyag, az 5%-os áfás egészséges élelmiszerek, az áfamentes gyógyszerek, a dupla családi, az örök élet, és ingyen sör mellett. Megvan?
4/27 anonim 

válasza:

válasza:3-as Ezeket MP a négy éves ciklusra ígérte, ellenben a fidesszel, aki azt mondta, hogy a választások másnapján már irány a front. Már megint hazudsz, mint általában a fideszesek, ezért buktatok akkorát, mint még soha senki a magyar történelemben.
5/27 anonim 

válasza:

válasza:Hát az a fidesszel együtt ment is a levesbe.
6/27 anonim 

válasza:

válasza:0rbán cellájában kell keresni, a börtönben, majd onnan kipostázza.
7/27 anonim 

válasza:

válasza:Jópár fidiótára ráférne már, hogy megérkezzen végre a behívójuk a pszichiátriára.
8/27 anonim 

válasza:

válasza:"Megjött a behívó azon a nyáron
Barátnőd bőgött, te berúgtál párszor
Ugrott a szabad és féktelen élet
Helyette szurony és géppuskafészek"
Paksi Endre
9/27 anonim 

válasza:

válasza:ma 08:23
Már el is telt a 4 év, hogy rohan az idő. Ja, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Mikor jön már az a behívóm az ukrán frontra?
Próbáltam elkerülni ezeket az üzeneteket, de legalább 10-szer naponta belefúttam a választások előtt. M1 0-24 ben tolták.
Akkor most mikor fog jönni a behívóm hisz dr professzor óbán azt mondta megyek háborúba puffogtatni?
Már több mint 1 hónapja várom, de csak nem jön... és még sorkatonának se kaptam behívót...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!