Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az újabb sztárpapként előlépet...

Az újabb sztárpapként előlépett Osztie Zoltán atyáról is kiderül még a végén valami, mint Bese Gergőről?

Figyelt kérdés

Ugyan nem akarok semmi feltételezésbe menni, meg nem is biztos, hogy pont az történne Osztieval, mint Besével, de a tapasztalat azt mutatja, hogy utóbbinak amilyen nagy pofája volt, annál nagyobb vaj volt a füle mögött, mégis kiment a napra.

Osztie pontosan olyan celebpap, mint Bese volt és mind a ketten fittyet hánynak a saját egyházukra.

júl. 17. 14:20
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Hát amennyire szerelmes Orbànba... 😁
júl. 17. 14:22
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
nekem elegem van már ezekből a cölöbökből. Tönkreteszik az egyházunkat.
júl. 17. 19:26
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
Ez prejudikáció, mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, amíg az ellenkezőjére nincs bizonyíték.
júl. 20. 12:26
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

Osztie Zoltán már hosszabb ideje rendszeres szereplője a politikának, ha lenne valami, már szerintem kiderült volna.

+1 pipa #2-nek.

júl. 20. 18:56
 5/8 anonim ***** válasza:
70%

Valami biztosan kiderül, pl. Támogatások törvénytelen felhasználása, etc.

Fideszes biztosan elkövetett valamit.

júl. 28. 08:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Számomra nem pap az, aki oda tartja a seggét és a száját bármelyik politikai hordának! Orbán alatt szakítottam az egyházzal!
júl. 28. 10:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem kell azért minden papot bűnöző vagy perverz embernek hinni, az ártatlanság vélelme őt is megilleti.

Szerintem egy hibája van, ami biztos, részrehajló és személyi kultuszt gyakorol. De a püspökeinek kellett volna helyretenni, hogy ezért ne tartson nyilvános misét, mert egy pap nem politizálhat a szószéken. Ha Osztie otthon egyedül imádkozik Orbánért, az a magánügye, de ezek a nyilvános misék totál feleslegesek voltak és az egyháznak ártottak.

júl. 28. 22:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Az már kiderült, hogy az egyháza sem büszke rá.
aug. 3. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Tanács Zoltán csak szerintem hasonlít Woody Harrelsonra?

Ahogy néztem a kormányinfót azt hittem ő jött Magyarországra.

Radnóti Zoltán szerint antiszemita vagyok, mert utálom Epsteint. Nemes Dániel meg lenácizott, mert követelem Izraeltől Fürst György kiadását. Igazuk van?

Utálom Epsteint meg az összes pedofilt. Radnóti Zoltán emiatt antiszemitának kiáltott és véglegesen letiltott az oldaláról. Azt pedig felháborítónak tartom, hogy egy elítélt korrupt politikusbűnöző Izraelbe menekül és nem adják ki miközben körözik a hatóságok és...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!