Megtisztelőnek éreznéd, ha maga Magyar Péter dobná a Dunába a telefonod?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Azért vagy okádmány ember, mert
1. okádmány dolog bárkinek a megerőszakolásat vizionálni (kívánni)
2. ennél is okádmányabb dolog egy gyerek megerőszakolását vizionálni
3. ugyancsak okádmány dolog névvel, bizonyítékok nélkül egy embert bárkinek, különösen egy gyereknek a megerőszakolásával vádolni
Egy okádmány vagy és azok is azok, akik like-ot nyomtak az okádmány kommentedre.
Kapcsolódó kérdések:
Navracsics Tibor: "A magyar közvélemény többsége úgy tekint a Fideszre, mint bűnözők társaságára." Ezért ellenzi a Fidesz a Vagyonvisszaszerzési Hivatal felállítását...
Olvastam, hogy nagy port kavart, hogy egyik plébános fideszes tüntetésen felszólalt és kritizálta Magyar Pétert. Nyilván amit mondott, hogy a sátánt szolgálja vagy neki adta el a hazáját, nem tudom pontosan hogyan fogalmazott, az hülyeség, vállalhatatlan és...
Nekem hatalmas csalódás. Az ígéreteikből úgy látszik semmit sem fognak betartani, pedig azonnali intézkedéseket mondtak. Tényleg el kell menni ebből az országból...
Véleményem szerint semmit. Na de nem baj, végül is fontosabb, hogy egy noname párttal (Toroczkaiék) veszekedjünk, továbbá, hogy eltűnjön a vármegyei kifejezés a köztudatból. A többi tulajdonképpen nem is fontos.
Hát a karrierje is így indult de ez nem is fontos Aztán folyamatosan téglái voltak a fidesznél, és még hencegett is vele. A különböző titkosszolgálati támadásokat játszi könnyedséggel védte ki, a beépüléseket is megakadályozta vagy kiszűrte aki már beépült. Végül egy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!