Melyik propagandista volt, aki MP arcába nyomta a telefonját?

válasza:Roberto Calories-nek:
Mikor mondtam, hogy erre büszke vagyok? Nem vagyok büszke, de nem is szégyenlem. Azt meghagyom az olyan gátlásos emberkéknek, mint te.
Arról pedig nem tehetek hogy belőled tiszteletet váltott ki, amit egy kognitív személyiségzavar következtében rám próbáltál kivetíteni.

válasza:Megpróbálom lefordítani:
Tiszteletet, vagy legalábbis félelmet váltott ki, aminek következtében tagadásba fordítottad át, majd támadtál.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mikor az elmúlt 16 évben nekem meleg férfinak simán mondtak ilyet: menjek az ukrán frontra harcolni, genetikai hulladék vagyok, hazaáruló vagyok, sorosista vagyok, kommunista vagyok, sorolhatnám. Miért is kellene foglalkozni most a fideszesek lelki világával?
Annyira érdekelnének erre a válaszok az állítólag nagy Fidesz-ellenes Mi hazánkosoktól.
Az se zavart, mikor a média 80%-át leuralta a Fidesz propaganda? Persze hogy nem, és most ezért sem fogjátok fel mi zajlik körülöttetek. Hihetetlen nagy vereséget szenvedtetek, és ez a tüncimünci amit toltok, végtelenül szánalmas. De egyszer majd felebredtek.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!