Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik propagandista volt,...

Melyik propagandista volt, aki MP arcába nyomta a telefonját?

Figyelt kérdés
júl. 17. 15:21
1 2 3
 21/23 Arrogáns ***** válasza:

Roberto Calories-nek:

Mikor mondtam, hogy erre büszke vagyok? Nem vagyok büszke, de nem is szégyenlem. Azt meghagyom az olyan gátlásos emberkéknek, mint te.

Arról pedig nem tehetek hogy belőled tiszteletet váltott ki, amit egy kognitív személyiségzavar következtében rám próbáltál kivetíteni.

júl. 17. 19:26
 22/23 Arrogáns ***** válasza:

Megpróbálom lefordítani:

Tiszteletet, vagy legalábbis félelmet váltott ki, aminek következtében tagadásba fordítottad át, majd támadtál.

júl. 17. 19:28
 23/23 anonim ***** válasza:
Az a propiGrandpista még nem született meg, aki ilyet merészel tenni! Még képet is hamisítottak ahogy nyakánál fogva kivezetik, olyan képet is ahol befosott, sőt még valami papír is öngyilkos kisérletről... és még számos dologgal próbálkozott a maffiarendszer Bennfentes kereskedelem... és majd ezek után pont elfogom hinni hogy a telefont bedobta? Ne nézz már hülyének!
júl. 18. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Miért mondja most sok tiszás, hogy törődjünk most a fideszes ismerőseinkkel, figyeljünk rájuk, hallgassuk meg?

Mikor az elmúlt 16 évben nekem meleg férfinak simán mondtak ilyet: menjek az ukrán frontra harcolni, genetikai hulladék vagyok, hazaáruló vagyok, sorosista vagyok, kommunista vagyok, sorolhatnám. Miért is kellene foglalkozni most a fideszesek lelki világával?

Ha Toroczkai nem Fidesz báb, akkor miért ölelget egy ex-Fideszes propagandistát?

Annyira érdekelnének erre a válaszok az állítólag nagy Fidesz-ellenes Mi hazánkosoktól.

Fideszesek, mikor a Fidesz betiltotta a civil szervezeteket, politikusokat, családjukat, illetve újságírókat járatott le, kiszervezte a...

Az se zavart, mikor a média 80%-át leuralta a Fidesz propaganda? Persze hogy nem, és most ezért sem fogjátok fel mi zajlik körülöttetek. Hihetetlen nagy vereséget szenvedtetek, és ez a tüncimünci amit toltok, végtelenül szánalmas. De egyszer majd felebredtek.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!