A fidesz propagandistáit és szavazóit a Fidesz kormányzása alatt megszűnt magyar vállalkozások és gyárak miért nem zavarták?

válasza:Ugyanazért, amiért a fidesz kormányzása alatt megszűnt gyárak
miatt puffogó emberek most csöndben vannak.

válasza:Kognitív torzítás mindkét részről.
Pl a Tiszásoknak hatalmas probléma, hogy Szíjártó a byd-hoz megy dolgozni, de az nem probléma, hogy Kapitány komoly Shell részvényes. Fordítva ugyanez.

válasza:Miről maradtam le? Milyen csokigyár? Én a Nestléről azt hallottam, hogy globálisan épít le, mert a gyártott termékre nincs kereslet. Ebből 500 fő érintett Magyarországon. Milyen propagandát hallottatok eről és hol? Ez nem politikai döntés alapú leépítés.
Ellenben KunlunChem politika miatt nem jön ide. Tudnátok linket küldeni?
Kapcsolódó kérdések:
Ennyi erővel, Deák Dani is kaphatott volna új kormányfeladatot!
Hogy a jövőben is hasznos és hazafias tartalmat gyártsanak? Már most elkezdtek kérni.
Deák Dániel interjú: Mintha kezdene divatba jönni, hogy a mocskosszájú, hazug propagandistákkal úgy beszélgetnek el, mintha valami teljesen természetes részei lennének a magyar közéletnek, és nem kergettek volna öngyilkosságba embereket, tettek volna tönkre családokat...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!