Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatod, hogy Sulyok Tamás...

Támogatod, hogy Sulyok Tamás keresztfia politikai pályára lépjen és eltávolítsa a hatalomból Mádl Ferenc keresztfiának bábját?

Figyelt kérdés
júl. 19. 12:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
Ne a pedofideszből indulj ki kérdező, nem biztos hogy itt is bábok lesznek, mint a bukott kormánynál volt.
júl. 19. 12:29
 2/14 anonim ***** válasza:
36%

Legyen ő a Keresztbekúr.

(Utódomra ütök)

júl. 19. 12:30
 3/14 A kérdező kommentje:
Mi az a pedofidesz?
júl. 19. 13:16
 4/14 anonim ***** válasza:
54%
#3 Már megint hazudsz.
júl. 19. 13:19
 5/14 anonim ***** válasza:
61%

"Mi az a pedofidesz?"

Ezt Zsolti bácsitól kérdezd.

júl. 19. 13:26
 6/14 anonim ***** válasza:
62%
Induljon, ha érdekli a politika, ha a célja ezzel, hogy Magyarországot és a társadalmát jobbá tegye előre vigye és nem a korrupció motiválja, mint egyes közösségeket, akkor én csak támogatni tudom. Egy egészséges demokráciában bizony az a normális, ha x időnként a kormányok váltják egymást és nem úgy élik meg, hogy eljött a világvége... tudom sok idős embernek ez nagyon furcsán hangzik, nem ebben nőttek fel a szocilaizmusban, meg úgye az elmúlt 16 évben sem ezt látták, de sajnos nem sajnos, a váltógazdaság a normális, 4 vagy most már szerencsére max 8 évente.
júl. 19. 13:27
 7/14 A kérdező kommentje:
Ki az a Zsolti bácsi?
júl. 19. 13:44
 8/14 anonim ***** válasza:
54%
3as, a bukott kormány
júl. 19. 13:57
 9/14 anonim ***** válasza:
54%

7

Semjén Zsolt

júl. 19. 14:11
 10/14 A kérdező kommentje:
#9 Bizonyíték?
júl. 19. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Érdemes lenne a Fidesznek leigazolni Gyurcsány Ferencet frakcióvezetőül?

Bár az Mszp csúfosat bukott 2010-ben, Gyurcsány jóvoltából még ők is és az utódpárt DK is releváns tényezők maradtak további 12 évig. Ez a tudás jól jönne most a Fidesznek is.

A fideszt már csak Gyurcsány Ferenc mentheti meg ?

A fidesz a teljes szétesés határán van. Orbán is lelépett Amerikába, ahonnan lehet hogy már vissza se jön. Talán csak Gyurcsány Ferenc tudná a szakadék széléről visszarántani a pártot. Orbánnak átkéne adnia a vezetést Gyurcsány Ferencnek.

Nem kéne a lehetetlenül hosszu, idegesítően komplikált, nevü Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret vissza változtatni simán Ferihegyi reptérré ?

Idegesítően béna, hosszú, és sznob ez a Liszt Ferencezés. És abszolute nem illik Liszt Ferenchez. Ez is csak egy felesleges, erőltetett fideszes nemzetieskedés volt.

Ferenc Orsolyát most mindenki körbeugrálja, hogy milyen nyíltan felszólal, de egy értelmiségi, kutató, tudós ember részéről szerintem gyalázat, hogy...

Az teljesen rendben van, hogy lehetnek egy pártnak hibái, az is rendben van, hogy Ferenc Orsolya befelé néha kinyitotta a száját már korábban is. De szerintem egy tudós értelmiségi ember nem vehetett volna részt az elmúl 8 év Fideszes rémségeiben, egyszerűen nem...

Miért mutatták Gyurcsány Ferencet a jelenleg zajló Anglia-Horvátország VB mérkőzésen?

A nézőtéren ült, akikkel beszélgetett, azokat nem ismertem fel.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!