Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az új köztársasági elnök...

Az új köztársasági elnök kiválasztásának menete jelenti az első komolyabb törésvonalat a Tisza szavazók közt?

Figyelt kérdés
Elég sok embernél kiverte a biztositékot, vagy a kiválasztott személye vagy a kiválasztás menete, vagy mindkettő egyszerre.

júl. 20. 07:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Őszintén, én is meglepődtem, hogy ennyire nem lelkesedett Polgár Juditért az amúgy igencsak lelkes Tisza tábor. Bárándy, Hadházy neve került elő leggyakrabban. MP ideges reakciói is elég furán voltak. Szerintem meglepődött.
júl. 20. 08:53
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Akkor honnan tudja a kérdező, hogy kiverte a biztosítékot, meg hogy melyik oldal kommentszekciója mitől robbant fel?

Ezt bebuktad. :)

júl. 20. 09:09
 13/15 anonim ***** válasza:
45%
Ezt, elbökte Magyar. Hagyta volna Sulyok Tamást, akkor a táborával nagy egyetértésben folyamatosan sértegethette volna. Így viszont, bárkit választ – mert az ő választása lesz, akármilyen formát is talál ki –, vitára ad okot.
júl. 20. 09:35
 14/15 Humanistapista ***** válasza:
60%
Itt szerintem most mégvelsősorban nem a személlyel van a gond. Ahogy ezt most MP csinálta az se nem elegáns se nem logikus, és még a pártjának is árt. Ugyan ez igaz a 12-éves történetre. Ezek ennyire nem sűrgősek. A köztársasági elnöknél várhatott volna egy hetet, a másikkal meg a beígért és előkészületben lévő alkotmányozási folyamatot.
júl. 20. 16:00
 15/15 anonim ***** válasza:
75%
Nekem pl. az m1 és a Kossuth rádió leállítása sem tetszett, bár én csak az előbbit szoktam nézni. Egyrészt a választások óta egész kiegyensúlyozott volt, másrészt nem csak politika volt a téma. Most kénytelen vagyok az Euronewst nézni, amit ugyan korábban is szoktam, de jobb volt, amikor át tudtam kapcsolni az m1-re. Mondjuk furcsa volt, hogy ugyanazok az arcok számolnak be MP beszédeiről, akik fullba nyomták a propagandát előtte. De azért nem venném le őket a képernyőről, legalábbis nem mindenkit.
júl. 20. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Elképzelhető, hogy a rendszerváltás utáni legnagyobb rendezvény lesz az október 23-i TISZA Párt által rendezett Nemzet Menete?

link az eseményhez: Eddig a hivatalos eseménynél 27 ezren jeleztek vissza. És több nem hivatalos event is van. Én olyan 300-500 ezer emberre számítok.

Ha Magyarország háborúba keveredne annak mi lenne a menete? Lenne lehetőség külföldre menekülni?

Elméleti kérdés. Ha mondjuk a Fidesz mindenáron el akarná napolni a választásokat mert mondjuk azt érezné hogy nem ők nyernék meg ha megtartanák és emiatt mondjuk háborúba löknék az országot, akkor ennek mi lenne a menete? Kik mennének először? Hogyan lenne...

Mi az otthon start hitel menete? Először igényelni kell a hitelt?

Vagy először le kell foglalózni az ingatlant és csak azután intézni a hitelt?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!