Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért köpte le az idős férfi...

Miért köpte le az idős férfi Magyar Pétert?

Figyelt kérdés
Felbérelték, vagy önként tette?
júl. 22. 10:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
38-as nem te vezeted és nem rád szavaztak, de vélelmezem te is őket támogatod (Fidesz és Mi Hazánk a bukott komcsi pártok), így ezek a te pártjaid is. Mivel pedig rájuk is nagy valószínűséggel komcsik szavaznak, ezért gondoltam rád ezt a jelzőt. Írhattam volna munkásőrt vagy párttitkárt is, azt mégsem írhattam hogy "kulák" vagy 56-os leszármazott lennél, azok nem szavaznának komcsikra mint ahogy te teszed.
júl. 22. 13:16
 42/79 anonim ***** válasza:

40: én is leírtam, hogy akik nem szavaztak, azok senkire sem szavaztak és nem is szàmítandók sehova. Igaz, az is haladás, hogy nem a fideszhez szàmítod őket. 🤭

Szóval jó lesz kb 2.9 milliónak az.

júl. 22. 13:28
 43/79 anonim ***** válasza:
0%

Azt írtad, hogy a "pártom" akkor ez mit jelent? Tulajdonosa vagy a pártnak?

Ksh által is közölt számokról beszéltem és alapvető matematikai műveletről.

A vélelmezés helyett meg is kérdezhetted volna hogy kire szavaztam az alaptalan állítások helyett.

Ehhez azonban gondolkodni kellett volna ami mint látjuk, nem a te asztalod.

Kikről beszéltem?

Azokról akik nem a Tiszára szavaztak.

Akik nem szavaztak, azok a Tiszára szavaztak?

Nem.

A magyarral van gond vagy a matekkal? :)

júl. 22. 13:31
 44/79 anonim ***** válasza:

43-as megkérdezhettem volna, de nincs hozzá semmi közöm, hogy kire szavaztál, mivel az a te személyes dolgod. Ezért csak feltételeztem. Az igaz hogy nem a Tiszára szavazott a többség, viszont ugyanezt mondható el a Fideszről is a korábbi kétharmadjai ellenére. Én az előbbit nem is vitatom, viszont te az utóbbit meg diszkréten elhallgatod.

Amúgy meg minek lovagolunk a szavakon, ha te oda szavaztál, akkor nem a te pártod is? Vagy csak addig az, amíg sikeres, onnantól nem vállalod? Mondjuk meg is lehet érteni hogy szégyelled őket ilyen csúfos és méltatlan bukás után, de erről kizárólag ők tehetnek. Nem ti, akik rájuk szavaztatok, ti megtettétek amit lehetett, ők meg csak röhögtek és azóta is röhögnek rajtatok, hogy megint becsaptak benneteket.

júl. 22. 13:53
 45/79 anonim ***** válasza:
0%

Ha nincs hozzá közöd, akkor miért írtad?

"Az igaz hogy nem a Tiszára szavazott a többség, viszont ugyanezt mondható el a Fideszről is a korábbi kétharmadjai ellenére."

Beszéltem a Fideszről?

Igen / Nem

Beszéltem korábbi választásokról?

Igen / Nem

"Amúgy meg minek lovagolunk a szavakon, ha te oda szavaztál, akkor nem a te pártod is?"

Továbbra sem tudod, hogy kire szavaztam. Másrészt nem kellene szavakon "lovagolni" ha helyesen tudnád őket használni.

júl. 22. 14:00
 46/79 anonim ***** válasza:

"Ha nincs hozzá közöd, akkor miért írtad?"

Feltételeztem, azt meg minden további nélkül lehet. Jó, hogy ki nem kéred magadnak!

"Beszéltem a Fideszről?

Igen / Nem

Beszéltem korábbi választásokról?

Igen / Nem"

Nem, de a teljes képhez hozzátartozik, még ha neked most kissé kényelmetlen is ezt felemlegetni. Akkor sem volt meg az ország többsége és most sem. Mégis minden eset parlamenti kétharmadot eredményezett. Ezek meg a tények, nem a feltételezések.

júl. 22. 14:20
 47/79 anonim ***** válasza:

Állításod szerint nincs hozzá közöd ezért nem kérdezel hanem inkább állítasz. Gratulálok.

"Nem, de a teljes képhez hozzátartozik, még ha neked most kissé kényelmetlen is ezt felemlegetni. Akkor sem volt meg az ország többsége és most sem. Mégis minden eset parlamenti kétharmadot eredményezett. Ezek meg a tények, nem a feltételezések."

Tény akkor lenne ha tudnád, hogy kire szavaztam, addig csak a te alaptalan feltételezésed.

júl. 22. 14:23
 48/79 anonim ***** válasza:

47-es nem állítom csak feltételezem. Tény-vélemény. Ha érted a kettő közti különbséget.

Megalapozottan feltételezem hogy nem a Tiszára szavaztál. A te dolgod hogy kire. És akkor mi van?

júl. 22. 14:27
 49/79 anonim ***** válasza:
Nem tud valaki egy gázkonvektort jó áron?
júl. 22. 14:29
 50/79 anonim ***** válasza:

Ezeket állítottad:

- bukott kommunista pártot vezetek (Mszmp?)

- a többség nem rám szavazott (1990?)

- a felmenőim között legalább egy tanácselnök van

Szerepel az alábbi hozzászólásodban bárhol, hogy "úgy gondolom" vagy "azt hiszem"?

"27-es a te bukott komcsi pártodra hányan nem szavaztak, mégis kétharmaduk lett? A többség nem rátok szavazott akkor sem. Úgyhogy ne gyere ezzel te kis tanácselnök ivadék"

júl. 22. 14:34
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Orbán és Toroczkai miért nem mennek el Paksra?

Magyar Péter meghívta őket! Nem gondolják, hogy eleget kellene tenniük a meghívásnak? Ráadásul Orbán nevében Havasi Bertalan nyilatkozott.

A magyarok miért utasítják el zsigerbő a baloldalt és a liberalizmust? Illetve miért kell zsigerből rasszistának lenni?

Woke liberálisként K*urvára elegem vahogy 16 évnyi fasiszta diktatúra uzán egy önimádó, fideszes egoista jobboldali ült Orbán helyére, aki ahelyett hogy az új, demokratikus alkotmányon, az Orván-banda lesittelésén, a homofób, bevándorlásellenes és rasszista törvények...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!