Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki legyen a köztársasági elnök?

Ki legyen a köztársasági elnök?

Figyelt kérdés

Számít hogy ki legyen mielőtt ez felmerülne.

Összeszedtem 8 olyan nevet aki szerintem el tudná látni ezt a feladatot. Mindenki szavazzon hogy szerinte ki lenne a megfelelő.

júl. 22. 11:03
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
0%

40# csak szólok, egyelőre az a helyzet, hogy nincs (!!) ideiglenes köztársasági elnök, ez egy magyar Pétert idézve " bullshit".

A mostani, elkövetkező köztársasági elnököt IS öt évre választják!

Tehát akár 2031 ig hivatalban marsghati🤔🤔

Figyeljetek, metzitt lesz megint az átverés....

júl. 22. 14:48
 42/60 anonim ***** válasza:
0%

Helyesen;

Tehát akár 2031 ig hivatalban maradhat 🤔🤔

Figyeljetek, itt lesz lesz megint az átverés....

júl. 22. 14:50
 43/60 A kérdező kommentje:
#41 Rosszul tudod. Az új alkotmány-ig lesz az akit most kijelölnek és utána majd népszavazással lehet választani az újat az alkotmány módosítás után.
júl. 22. 14:51
 44/60 János1968 ***** válasza:
53%
Pálinkás Józsefet támogatom!
júl. 22. 15:31
 45/60 anonim ***** válasza:
43. De ki lesz az a hülye, bocs de nem tudom ezt máshogy nevezni, aki elvállalja így, pár hónapra vagy 1-2 évre, hogy esetleg utána mehet majd a fenébe, mert a nép majd mást választ?
júl. 22. 17:29
 46/60 A kérdező kommentje:
#45 Én is ezt érzem. Forsthoffer maradhatna addig de ez van. Valakinek kell lennie. 2 évre azért már talán lenne értelme.
júl. 22. 17:34
 47/60 anonim ***** válasza:
0%
Sokan női köztársasági elnököt akarnak, ez esetben szerintem vagy Forsthoffer Ágnest vagy Laczó Adriennt kéne választani.
júl. 23. 00:49
 48/60 anonim ***** válasza:

#39,

"Ja csak a szokásos hogy amit a Fideszre mondanak az mind csak propaganda."

Azt hol írtam? Sehol. A telex, 444, hvg, kontroll kormánypárti propaganda.

Ahogyan a vadhajtások, stb a másik oldalon.

"De meg kéne szólalnia olyan kérdésekben ahol az emberek jogai vagy méltóságai sérülnek."

1. Nem. Arra való az ombudsman, szakminisztérium, ügyészség. Jó reggelt!

Ezért kellene vizsgához kötni a szavazati jogot.

2. De ha mindenki távozzon a közéletből, aki nem szólalt meg mindig, akkor Magyar Péter is húzzon, mert 14+ évig kussolt, ahogyan a kormánya 100%-a szintén.

"Ja NER rendszer tag volt aki utána leépíti és megsemmisíti az egészet ez kezdődik jelenleg."

Ha az lenne, akkor visszaépítené a jogállamot, tiszteletet mutatna, tudna viselkedni, nem hozna visszamenőleges hatályú törvényeket, és főként nem nyúlna olyan jellegtelen figurákhoz, mint a köztársasági elnök.

Egy filmszínház zajlik, dobálják a gumicsontokat. Neked ízlenek. Jó étvágyat hozzájuk.

"Értetlenkedhetsz meg eljátszhatod a hülyét de ez történik."

A helyzet az, hogy te, mint a kisovis, nulla bizonyíték után mondod, hogy "akkoris így van".

"Szerintem térjünk vissza a kérdéshez hogy ki lenne a megfelelő köztársasági elnök főleg azok közül akiket felsoroltam."

Pista bácsit nem soroltad fel, pedig ő lenne.

"Sokkal fontosabb minthogy egyetértünk e bizonyos dolgokban vagy sem."

Gumicsont vs lényeges kérdések. Nem a gumicsont a fontosabb...

júl. 23. 08:12
 49/60 anonim ***** válasza:
0%

Közkedvelt színész vagy zenész is lehetne köztársasági elnök.

Pl. Presser Gábort mindenki szereti

júl. 23. 12:48
 50/60 anonim ***** válasza:
47. Forsthoffer mennyire lenne más, mint Sulyok? Semmi nem mosná le róla, hogy a Tiszának a bábja.
júl. 23. 13:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Ki legyen az új köztársasági elnök?

Sulyok lemondott,Polgár nem válalja. Tudom a parlament választ de hátha ide téved M.P. Adjunk neki ötletet.

Ki legyen a köztársasági elnök, most hogy elvetették a Sulyokot és Polgár Juditban nincs erő a feladathoz? A Budai Nagy Antal utcában épült...

Több név is felmerült a közéletben.Engem ne is kérdezzetek, hogy ki alkalmas, ugyanis az kizárt dolog, mert nem tudom.

Miért agyalnak sokan hogy ki legyen a köztársasági elnök?

Ha valamit nem jól csinál vagy nem jót mond a 2/3 simán leváltja.

Milyen ötleteitek vannak arra hogy ki legyen az új köztársasági elnök?

Azt könnyű mondani hogy ki nem, de szerintem előremutatóbb lenne ha inkább több alternatíva kerülne be. 2-3 ember és miértek lenne a legjobb.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!