Ki legyen a köztársasági elnök?
Számít hogy ki legyen mielőtt ez felmerülne.
Összeszedtem 8 olyan nevet aki szerintem el tudná látni ezt a feladatot. Mindenki szavazzon hogy szerinte ki lenne a megfelelő.

válasza:40# csak szólok, egyelőre az a helyzet, hogy nincs (!!) ideiglenes köztársasági elnök, ez egy magyar Pétert idézve " bullshit".
A mostani, elkövetkező köztársasági elnököt IS öt évre választják!
Tehát akár 2031 ig hivatalban marsghati🤔🤔
Figyeljetek, metzitt lesz megint az átverés....

válasza:Helyesen;
Tehát akár 2031 ig hivatalban maradhat 🤔🤔
Figyeljetek, itt lesz lesz megint az átverés....

válasza:

válasza:

válasza:#39,
"Ja csak a szokásos hogy amit a Fideszre mondanak az mind csak propaganda."
Azt hol írtam? Sehol. A telex, 444, hvg, kontroll kormánypárti propaganda.
Ahogyan a vadhajtások, stb a másik oldalon.
"De meg kéne szólalnia olyan kérdésekben ahol az emberek jogai vagy méltóságai sérülnek."
1. Nem. Arra való az ombudsman, szakminisztérium, ügyészség. Jó reggelt!
Ezért kellene vizsgához kötni a szavazati jogot.
2. De ha mindenki távozzon a közéletből, aki nem szólalt meg mindig, akkor Magyar Péter is húzzon, mert 14+ évig kussolt, ahogyan a kormánya 100%-a szintén.
"Ja NER rendszer tag volt aki utána leépíti és megsemmisíti az egészet ez kezdődik jelenleg."
Ha az lenne, akkor visszaépítené a jogállamot, tiszteletet mutatna, tudna viselkedni, nem hozna visszamenőleges hatályú törvényeket, és főként nem nyúlna olyan jellegtelen figurákhoz, mint a köztársasági elnök.
Egy filmszínház zajlik, dobálják a gumicsontokat. Neked ízlenek. Jó étvágyat hozzájuk.
"Értetlenkedhetsz meg eljátszhatod a hülyét de ez történik."
A helyzet az, hogy te, mint a kisovis, nulla bizonyíték után mondod, hogy "akkoris így van".
"Szerintem térjünk vissza a kérdéshez hogy ki lenne a megfelelő köztársasági elnök főleg azok közül akiket felsoroltam."
Pista bácsit nem soroltad fel, pedig ő lenne.
"Sokkal fontosabb minthogy egyetértünk e bizonyos dolgokban vagy sem."
Gumicsont vs lényeges kérdések. Nem a gumicsont a fontosabb...

válasza:Közkedvelt színész vagy zenész is lehetne köztársasági elnök.
Pl. Presser Gábort mindenki szereti

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Csak mert Polgár Judit az.
Sulyok lemondott,Polgár nem válalja. Tudom a parlament választ de hátha ide téved M.P. Adjunk neki ötletet.
Több név is felmerült a közéletben.Engem ne is kérdezzetek, hogy ki alkalmas, ugyanis az kizárt dolog, mert nem tudom.
Magyar Péter meg a roncsfideszeseknek akar kedvezni?
Ha valamit nem jól csinál vagy nem jót mond a 2/3 simán leváltja.
Azt könnyű mondani hogy ki nem, de szerintem előremutatóbb lenne ha inkább több alternatíva kerülne be. 2-3 ember és miértek lenne a legjobb.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!