A fideszesek szerint rendben van a miniszterelnök leköpése? Ha Orbánt köpik le ahhoz mit szólnának?
Engem mélységesen felháborított az eset, tekintve hogy ezt egyik miniszterelnöknél sem néztem volna jó szemmel, még Gyurcsánynál sem akit nagyon utáltam.
Butaságnak tartom MP hozzáállását is, ha ezt hagyja legközelebb rá is fognak szarni.

válasza:

válasza:Abszolút filmszínház 😂
Ott volt egy rakás testőr, aztán simán odaengedik 😂
Nem is látszik, hogy szervezett balhé volt.
Ha nem megtervezett lett volna, a közelébe nem tudott volna eljutni ezzel a hozzáállással 🤡

válasza:

válasza:#2
Az a rakás testőr odaengedett másokat is, pl.: volt aki fotózkodni akart. Ennyire nehéz elhinni, hogy ilyen igénytelen trógerek vannak az MP-vel nem szimpatizálók között? Nyilván a felvonuláson felvonulók ordenáré viselkedése is megrendezett volt. Vagy az is, amikor MZP-t állon vágta egy nyugdíjas. :D

válasza:#2 Ha azt mondják neked, hogy az ég kék, és látod is hogy az, akkor kimagyarázod, hogy MP festette kékre, direkt hogy megtévesszen ??? Nemááár...
Amúgy kérdező szerintem is nagy tahóság volt ez, és engem is felháborított, de nagyon jól mutatja, hogy páran meddig jutottak - illetve a propaganda meddig juttatta őket.
Úgy tudom a lámák akkor köpnek, amikor a felsőbbrendűségüket akarják tudatni...az "úr" tehát csak bemutatkozott, ismertette "státuszát"...az apróbetűt, hogy mást ezzel nem gyűr maga alá, és ő sem kerül senki fölé, csak ő lesz prosztó paraszt, azt már nem olvasta el, arról nem szóltak neki...

válasza:

válasza:

válasza:#6
Ez csak önfeljogosítás, hogy
"amúgy csúnya dolog, de ha a másik olyat tett, akkor lehet"
Mikor az emberség körülményektől függ? Relatív lett az erkölcs?
Vannak dolgok amiket azért mégse...na de ha a másik...akkor lehet...
Onnantól kezdve, ha olyat hitetnek el vele a másikról, képes megtenni olyat, ami után nem ismer magára miutan megtette...
Volt már ilyen a 20. század történelmében...
Amúgy meg ha már verbális leköpés, nézz egy kicsit körül az elmúlt nem 2 hanem 16 (!!!!) év Fideszében meg a HírTVn.
Ahol a szádba adták, hogy ki az ügyeletes patás ördög, kit kell épp utálni meg szidni...
És minden hülyeséggel besaraztak mindenkit aki nem az ő szekerüket tolja....
Az nem volt verbális leköpés?
A legszomorúbb az, hogy a Fidesz legesleginkább a saját szavazóit köpte szembe, mimdenféle értelemben, és még mindig vannak, akik ezt nem vették észre.

válasza:#7-8!
Nagyon szépen bemutattátok a tiszás szintet.
Heteske éppen azt csinálta, amivel nyolcaska vádol.
Csak utóbbinak meghaladta a képességet, hogy értelmezze, amit írtam. (Vagy csak jó tiszásként nem törődik azzal, amire reagál, csak nyomja a hülyeségeit.)
Mivel a kérdéseddel jelezted, hogy nem vagy képes felfogni, amit írtam, ezért tovább nem is olvastam a kommentedet.

válasza:Jó, nem kell a mellébeszélés, mert a köpés után se látom, hogy történne bármi intézkedés.
Ha nem megjátszott lett volna, már rég megragadták volna az öreget.
MZP meg tudtommal nem volt miniszterelnök, így nem is felügyelte X testőr. Értem, hogy elrontottam a bulidat, mert így nem lehet másokat szidni, de sajnos ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Vajon milyen pénzből uxizik? Fideszes békemenetre buszoztatottak többségének is lenne rá saját pénze?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!