Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Manapság elítélendő nyíltan...

Manapság elítélendő nyíltan kereszténynek lenni Magyarországon?

Figyelt kérdés
júl. 31. 01:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
48%

Ez egy nagy kamu! Pont az ilyen olyan magukat kereszténynek hazudók azok, akik azonnal lekommunistázzák, meg libsizik azokat, akik nem hajlandóak osztani a világnézetüket.

júl. 31. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ha nem lenne kereszténység, Magyarország is egy fejlettebb, előremutatóbb ország lenne?

Annyira nem értem 2026-ban se a KDNP-t, se a Mi Hazánkat. Ezek folyamatosan szenteskednek két lopás között, ellenzik az abortuszt, a melegeket, de igazából semmit nem mondanak arra, mi legyen helyette. Ti hogy látjátok?

Miért hagyták az emberek hogy Magyarországot így megszégyenítse egy tisza nevű liberális párt? Miért hagyták hogy a liberális pogányok hatalomrajussanak?

Miért nem látják át, hogy Magyrországnak meg kellett volna maradnia európa utólsó keresztény bástyájának, és nem undorító szivárványos "szeretetországnak"?!!

Tóta Wé Árpád miért gyalázta, becsmérelte a keresztény Magyarországot?

A Nemzeti Fröccs Facebook-oldalán tett közzé egy rövid részletet Tóta W. Árpád egyik pódiumbeszélgetésen elhangzott monológjából, „Tóta W-ből előjött a Lenin-fiú…” címmel. A szélsőbaloldali publicista a következőket mondta szó szerint: „Van egy tönkrevert Fidesz,...

Jézus Krisztus alkotmányellenesnek számít Magyarországon?

Mióta az Alaptörvénybe beleírták, hogy az anya nő, az apa férfi, sokáig nem tudtam eldönteni, hogy ki ellen irányulhat ez a korlátozás. Aztán rájöttem! Minden emberi lénynek ezen a bolygón férfi a biológiai apja és nő a biológiai anyja, minthoz a gyermeknemzéshez...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!