Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a helyzet nálatok?A Ti...

Mi a helyzet nálatok?A Ti tiszás ismerőseitek kikapcsolták a légkondit, nem használják a mendencét és nem mosnak kocsit sem?

Figyelt kérdés
júl. 31. 16:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%
Most kivételesen hajlandó vagyok pár napra lemondani a fedett sípályám használatáról.
júl. 31. 17:08
 12/18 anonim ***** válasza:

Úgy látom te a hírek értelmezésével nem tudsz megbirkózni. És szívnod se kell hozzá. :D

júl. 31. 18:14
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"Összesen: körülbelül 1 550 milliárd forint 2010 és 2026 között. "

Aminek kb. 50 százalékát ellopták mert az összes közbeszerzés túlárazott volt. Tehát kb. 775 milliárd Mészáros és a haverjainak a zsebébe vándorolt a magyar emberek adóforintjaiból úgy hogy nem kaptak érte semmit.

júl. 31. 18:44
 14/18 anonim ***** válasza:
40%
Én tiszás vagyok, barlangban élek, jó hűvös van ezért nem kell légkondi. A barlangban van egy nagy tócsa ott fürdök. Az autó az micsoda ?
júl. 31. 18:45
 15/18 anonim ***** válasza:

Miért érzed szükségét sértegetni a tiszás szavazókat?

júl. 31. 18:56
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"Az elmúlt 16 évben 1500 milliárdnál is többet költhettek vízügyre a Fideszes kormányok."

Egy aszály idején miért számítasz be 450 milliárdnyi árvízvédelmet és gátépítést? Kapásból elvesztette az írásod 30%-a a relevanciáját.

Az "Ivóvízminőség-javító programok" sem segítenek most semmit, mert bár nyilvánvalóan hasznos, hogy határérték alatt van a vízben a vas és a bór, de semmit nem segít azon, hogy Paksot ne kelljen leállítani. Arról nem is beszélve, hogy ezeknek a beruházásoknak nagyrésze le merném fogadni, hogy EU támogatott volt, maguktól a fidesz nem költöttek volna ennyit sem.

júl. 31. 19:14
 17/18 anonim ***** válasza:

Miért érzed szükségét sértegetni a tiszás szavazókat?

Szerintem simán csak poénkodott.

júl. 31. 22:08
 18/18 anonim ***** válasza:

A fideszes kommentelők szerint ilyen egy tiszás szavazó ahogy leírtam.

Gondoltam legyen egy jó napjuk az egy két pipásoknak, úgyis meleg van.

júl. 31. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Óvodapedagógus szakot MINDENKÉPP el kell felejtenie azoknak, akik énekből sosem voltak jók? Tanácsolták ezt ismerőseim, hogy teljesen reménytelen így...

Egy - leginkább - borzalmas hangot SEMMIKÉPP nem lehet magántanárral fejleszteni az alkalmasságin (el)várt szintre? (Nagyon hosszú idő, például akár egy-másfél év alatt sem? Vagy ilyen rossz, "énekhangtalan" helyzetben nagyon érdemes lenne levelezőn egy kisebb...

Válság, infláció van, kevesebbet ér a fizetés, mindenki nyavalyog - akkor miért nem nől a korrupció? Én, és ismerőseim is el akartunk intézni apró...

Mindenhol azt hallani, hogy az embereknek nincs pénze, meg válság, szegénység van... el akartunk intézni pár apró dolgot, és mindenhol elutasítottak. Miért? Pl. -Építkezem, és elkeverték az egyik határozatomat, bementem a hivatalba másolatért, erre az ügyintéző...

Ismertek olyan élettársi kapcsolatokat (akár külhoni ismerőseid közt), ahol két hölgy és egy férfi szépen élnek egymással? Nem a testiségen van a...

Vagy az összeférhetetlenségen. . . . Hogyan jöhetnek ilyen felállások létre? Csak mert nem tudom elképzelni, melyik az a nő, akit nem zavar, ha egy másik hölgyet is szeretne a férfi az életükbe? Ahogy azt sem, hogy hogyan vetődik ilyesmi egy pár között...

Ha egy perben a két felfogadott ügyvéd jó ismerősei egymásnak? (több lent)

A sors így hozza, hogy a két fél olyan ügyvédeket talált, akik egymással jó ismerősök, vagy barátok. Itt az ügyvédek nem beszélhetnek egymással a per ideje alatt, vagy barátilag beszélhetnek, de a perről nem? Elvesztheti az ügyvédbarátját ilyen perbeli szembenállás...

Ha törlöm magam facebookról egy időre és később újra regisztrálok akkor újra fel kell vennem az ismerőseimet?

Mi a helyzet az adatokkal? (Pl messenger üzenetek) Örökre elvesznek, vagy megmaradnak?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!