Mi a helyzet nálatok?A Ti tiszás ismerőseitek kikapcsolták a légkondit, nem használják a mendencét és nem mosnak kocsit sem?

válasza:

válasza:#8
Úgy látom te a hírek értelmezésével nem tudsz megbirkózni. És szívnod se kell hozzá. :D

válasza:"Összesen: körülbelül 1 550 milliárd forint 2010 és 2026 között. "
Aminek kb. 50 százalékát ellopták mert az összes közbeszerzés túlárazott volt. Tehát kb. 775 milliárd Mészáros és a haverjainak a zsebébe vándorolt a magyar emberek adóforintjaiból úgy hogy nem kaptak érte semmit.

válasza:

válasza:#14
Miért érzed szükségét sértegetni a tiszás szavazókat?

válasza:"Az elmúlt 16 évben 1500 milliárdnál is többet költhettek vízügyre a Fideszes kormányok."
Egy aszály idején miért számítasz be 450 milliárdnyi árvízvédelmet és gátépítést? Kapásból elvesztette az írásod 30%-a a relevanciáját.
Az "Ivóvízminőség-javító programok" sem segítenek most semmit, mert bár nyilvánvalóan hasznos, hogy határérték alatt van a vízben a vas és a bór, de semmit nem segít azon, hogy Paksot ne kelljen leállítani. Arról nem is beszélve, hogy ezeknek a beruházásoknak nagyrésze le merném fogadni, hogy EU támogatott volt, maguktól a fidesz nem költöttek volna ennyit sem.

válasza:#15
Miért érzed szükségét sértegetni a tiszás szavazókat?
Szerintem simán csak poénkodott.

válasza:#17
A fideszes kommentelők szerint ilyen egy tiszás szavazó ahogy leírtam.
Gondoltam legyen egy jó napjuk az egy két pipásoknak, úgyis meleg van.
Kapcsolódó kérdések:
Egy - leginkább - borzalmas hangot SEMMIKÉPP nem lehet magántanárral fejleszteni az alkalmasságin (el)várt szintre? (Nagyon hosszú idő, például akár egy-másfél év alatt sem? Vagy ilyen rossz, "énekhangtalan" helyzetben nagyon érdemes lenne levelezőn egy kisebb...
Mindenhol azt hallani, hogy az embereknek nincs pénze, meg válság, szegénység van... el akartunk intézni pár apró dolgot, és mindenhol elutasítottak. Miért? Pl. -Építkezem, és elkeverték az egyik határozatomat, bementem a hivatalba másolatért, erre az ügyintéző...
Vagy az összeférhetetlenségen. . . . Hogyan jöhetnek ilyen felállások létre? Csak mert nem tudom elképzelni, melyik az a nő, akit nem zavar, ha egy másik hölgyet is szeretne a férfi az életükbe? Ahogy azt sem, hogy hogyan vetődik ilyesmi egy pár között...
A sors így hozza, hogy a két fél olyan ügyvédeket talált, akik egymással jó ismerősök, vagy barátok. Itt az ügyvédek nem beszélhetnek egymással a per ideje alatt, vagy barátilag beszélhetnek, de a perről nem? Elvesztheti az ügyvédbarátját ilyen perbeli szembenállás...
Mi a helyzet az adatokkal? (Pl messenger üzenetek) Örökre elvesznek, vagy megmaradnak?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!