Nagy kabátban klíma alatt üldögélő, "Nincs meleg"-t mantrázó, fideszes influenszerek növelik vagy csökkentik a fidesz népszerűségét?
Figyelt kérdés
[link] júl. 31. 21:33
1/13 anonim 

válasza:

válasza:Eddig is gondoltuk, de ezek tenyleg nem normálisak (mondjuk nem véletlen vannak ott, ahol. A Zsótii gyerek meg a működő klíma alatt ült éppen…az orrát mondjuk megtakaríthatta volna, mert valami lóg a bajusza környéken…
3/13 anonim 

válasza:

válasza:Amúgy pont az ilyenek miatt fog esni még jobban a fidesz támogatottsága őszre.
4/13 anonim 

válasza:

válasza:Ugyanazt csinálják, amiért áprilisban a földbe lettek döngölve. Hodász András írta, hogy meghallgatva Orbán tusványosi beszédét ő már egyáltalán nem fél attól, hogy ezek valaha visszajönnek. Én sem.
5/13 anonim 

válasza:

válasza:Nincs ezzel baj. Csak akkor "méltósággal" tűnének el. De nem... még gerjesztik a hangulatot, meg a cirkuszt.
6/13 anonim 

válasza:

válasza:Én majd akkor leszek kíváncsi ezekre a kreténekre, ha áramszünet nem lesz, ellenben hatalmas villanyszámlájuk igen😂😂
7/13 anonim 

válasza:

válasza:Én meg arra, ha se áramszünet, se hatalmas villanyszámla nem lesz 😂😂
8/13 Molyember 

válasza:

válasza:Lehetetlen, hogy ez bármit is növeljen. Ezekhez csatlakozni már nem politikai vélemény, hanem mentális betegség.
Én csak egyszer tudtam megnézni, mert elöntött a szekunder szégyen. Hihetetlen, hogy ez lett a legyőzhetetlennek hitt Fideszből.
9/13 anonim 

válasza:

válasza:Szánalmas vergődés. Nekem ez jut eszembe erről a videóról.
10/13 anonim 

válasza:

válasza:8 ez nem a fideszből lett. Az idiotizmus pártfüggetlen, és magyarország nagy százaléka érintett. Miért pont a fideszben ne lennének?
Kapcsolódó kérdések:
Korábban miért nem apadt a Duna és a Tisza folyó, hiszen máskor is volt nagyon meleg?
Miért történik ez a folyókkal?
Most, hogy Majka melegként coming outolt, lehet ő a működő és emberséges magyarország szatyorfingja?
Aláírni talán tud, de két x is megteszi
Akik heteró pride-ot akarnak, tudják, hogy heteróságuk miatt eddig még senkit nem bántottak?
Heterósága miatt eddig még senkit nem bántottak, nem rúgták ki az állásából, nem csúfolták, nem alázták meg, nem tagadták ki a szülei, nem közösítették ki, stb-stb, folytathatnám a sort hosszasan...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!