Hogy kezeli a kormány szerintetek ezt a energiaválságot és vízhiányt, aszályt?

válasza:"Ja, Magyar Péter nem is volt Fideszes, mert nem kormánytag volt,"
Nem azt mondtam, hogy nem volt fideszes, hanem azt, hogy nem volt kormánytag. Az, hogy te szánt szándékkal megfosztod magad az értő olvasástól, az az egyéni problémád.

válasza:1. értem én, hogy beszélünk Fidesz kormányról, meg tagokról meg bármi. De annyit megjegyeznék, ilyen diktatúra alatt nincs párt, nincs kormány, kizárólag isten és janicsár meg szolga van (utóbbi kettőt azért kell megkülönböztetni, mert első ért is valamit hozzá, utóbbi viszont semmit).
2. az isten különös gondot fordított az ország tönkretételére, ebben segítette szolgacsürhéje hada. Ebből következik, isten tervezte is, végezte is, az embernek itt rohadt nehéz dolga még átlátni is, hát még rendbe tenni.
3. azért vegyük figyelembe az ekkora katyvasznál szükséges sorrendet, munkamennyiséget is a ráfordítandó időt. És még egy mellékkörülményt, ahol ki se térek az akadályozó emberi tényezőre, mert erre nincs idő. És itt a szükséges sorrend.
a) átlátni a katyvaszt.
b) szétválasztani elkülönülő, kezelhető részekre.
c) közben bizonyítani, hogy nem maradt ki semmi lényeges, mert akkor mindent lehet előlről kezdeni. d) fontossági és feltételi sorrendet állítani.
e) ehhez a szükséges pénzt, munkaerőt, tudást kiszámolni és megteremteni. f) megkezdeni a munkát, folyamatosan ellenőrízni, felelősökkel a költséget megfizettetni, ami elkészült, azonnal beindítani.
g) megfelelő pontokon újra ellenőrizni, van-e módosítást igénylő új fejlemény, az a mindent az aktuálishoz igazítani. Enélkül más célhoz juthatunk, mint ahová akartunk.
h) külső és belső emberi akadályozást folyamatosan kezelni, megszüntetni.
i) közben folyamatosaón magyarázni a népnek, mi miért fontos, és segítségét kérni a működés biztosításához.
j) nem folytatom mert senki nem olvas ilyen hosszú irományt, holott kéne, de nincs rá időm (megjegyzem, a kormánynak se).
De azt kérdezem, ki mit tippel, csak ennyi, akadály nélkül, mennyi idő lehet?
Nem, nem annyi. Túlzottan optimista vagyok, ezért csak kettővel szorzom meg. De az időt muszáj 4-5-tel. Így is sokan hőzöngeni szoktak. Az oktatásis, az egészségügyes, a mezőgazdász, az iparos, meg magában erősen morog, ez hülye, pénzből is több kell, tudás nincs annyi, és innen a normálisba eljutni pedig sokkal több idő kell. - De megszólalni nem fog, azt mondja magában, kéne mondani hogy értsék, de pánikot kelteni azt aztán nem, saját magam ellensége azért nem vagyok.
Szóval derűsen és kínosan vigyorog, mert pontosan tudja, sok itt a hülyeség, de a világ összességének hülyeségéhez nem ér fel. Attól ilyen a víz, az időjárás meg minden.

válasza:

válasza:11-es!
Nem én fosztom meg magam az értő olvasástól, hanem te akadékoskodsz olyanokon, hogy kormánytag, vagy nem. Nyilván az volt a lényeg, hogy a Fideszhez volt köthető több Tiszás is.
Kapcsolódó kérdések:
Rekord nyereséget zárt tavaly a MOL a benzinárstop és az energiaválság ellenére is. Benzin Magyarországon: 618 Ft, benzin Szlovéniában: 518 Ft.
Ráadásul az orvosok szerint egyre erősebb influenzajárvány van most, a koronavírus Kínában pedig tombolni kezdett, maszkviselési kötelezettség pedig nincsen a tömegközlekedési eszközökön jelenleg.
Rezsicsökkentés csökkentésének bevezetése óta több, mint harmadára esett vissza a földgáz világpiaci ára. Akkori 350 EUR/MWh szintről leesett 100 euró közelébe, és folyamatosan csökken. Még az euró-forint árfolyam is jobban áll. A hazai piaci ár viszont semmit sem...
Ilyen esetben, belehetne vezetni azt,hogy az állami területeken (hivatalok,közigazgatás), csak 3 nap a jelenléti, a másik kettő home office és akkor csak 3 napig kellene fűteni az épületeket.Ezzel rengeteget spórolnának. Az ügyfélszolgálat is ebben a 3 napban folyna...
Azt mondták még pár hónapja, hogy 2036-ig fix árú, hosszútávú gázszerződést kötöttünk a Gazprommal. Akkor most miért vagyunk bajban?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!