Tiszások szeretnének többet fizetni a rezsiért?

válasza:Hogy hallgathassuk a veszett vergődéseteket.
Az minden pénzt megér
Nekünk is kell a szórakozás, és az sosincs ingyen

válasza:

válasza:

válasza:Valóban kamú ez az egész. És azért, mert a hálózatot fejleszteni kell. Amióta volt a rezsicsökkentés, visszavettek a karbantartásból, fejlesztésből, és egyre gyakrabban van valami gond, csőtörés, legyen szó vízről, vagy távhőről, áramszünetek.
Egyébként lehetne olyan lakossági támogatási rendszert kialakítani, ami valóban a tudatos fogyasztásra ösztönöz, és lehetne úgy is, hogy aki nagyon tudatos, és alacsony fogyasztása van, az még a mostaninál is kevesebbet, vagy semmit se fizessen, aki meg villában él, és gazdag, és 19 órakor medencét fűt, szaunázik otthon, és légkondizik ezerrel, mos, mosogatógépezik, elektromos sütőzik egyszerre, az meg fizessen, mint a katonatiszt.
Tehát szerintem egy teljesen jogos elvárás, hogy az kapjon inkább rezsicsökkentést, aki kevésbé terheli a rendszert.

válasza:Szeretnének.
Ezek annyira hülyék, hogy már a mostani benzinárhoz is tapsolnak.
mindegycsakneóbán.

válasza:Ej, fideszesek, mennyi is volt a benzin ára korábban? Elfelejtettétek, hogy a Fidesz csak a választás előtt vezette be a védett árat? Ők is rögtön kivezették volna, ha nyernek, de ez egy percre se zavarjon!
Amúgy én konkrétan valóban örülök annak, hogy a benzin nincs agyontámogatva. Milyen alapon is? Mért az én adómból fizessék azt, hogy te nem vagy hajlandó közösségi közlekedést használni, és szennyezed a levegőt, amit beszívok?
Egyébként a TISZA csökkentette az üzemanyag jövedéki adóját, és csökkentette a nagykereskedelmi árrést is.
Pont a közösségi közlekedést kéne fejleszteni és olcsóvá tenni, ez folyamatban van. Aztán az áruszállítást kéne még olcsóbbá tenni, hogy az üzemanyag ár emelkedése ne gyűrűzön be az inflációba nagyon.
Az egyéni közlekedésre használt üzemanyagot egyáltalán nem támogatnám ezen kívül, kivéve a mozgáskorlátozottakét.
A mozgáskorlátozottak, termelők, fuvarozók stb. költségnövekedését valamiféle költségtérítéssel finanszíroznám utólag.

válasza:"A mozgáskorlátozottak, termelők, fuvarozók stb. költségnövekedését valamiféle költségtérítéssel finanszíroznám utólag."
Én is valami ilyesmit tudok elképzelni
Nemhogy olcsó, hanem kifejezetten drága üzemanyagárakat látnák szívesen, akár 1000 ft-nál is magasabb árakkal.
Viszont ezt csakis úgy hogy a gazdaságot ne terhelje meg nagyon, szóval az említetteknek jelentős kedvezményeket kell biztosítani. De a sok gyökérnek meg akinek hozzánőtt a segge a autójához, annak igenis fizetnie kell azért mert ő csak autóval hajlandó közlekedni, méghozzá fizessen rendesen!

válasza:

válasza:"De a sok gyökérnek meg akinek hozzánőtt a segge a autójához, annak igenis fizetnie kell azért mert ő csak autóval hajlandó közlekedni, méghozzá fizessen rendesen!"
Budapesten kívül is van élet. A fővárosban persze, hogy normálisan ki tudod váltani az autót tömegközlekedéssel. De a több millió vidéki meg mi a fenét kezdjen azzal a 3 busszal, ami egy nap áthalad a települések között?
Kapcsolódó kérdések:
Még az is elképzelhető, hogy pár hónapot kell csak pihennie Orbán Viktornak és az emberek visszatapsolják? Vajon a Tisza képes arra, hogy ekkorát ne hibázzon?
Feltételezem, hogy a Fidesz a a jó öreg "első az igazság, második a hazugság..." bölcsességre alapoznak, amikor a világot megpróbálják érteni, de nem vagyok biztos ebben.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!