Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Itt tényleg mindenki megőrült?

Itt tényleg mindenki megőrült?

Figyelt kérdés

A "Ki tud több áramot megspórolni?" című nemzeti őrület jegyében a labdarúgó NB I-ben előrehozták a meccsek kezdési időpontjait.

Az MLSZ döntése miatt a csapatok hatarozatlan ideig kénytelenek lesznek a tűző napon összecsapni egymással.

Miért?

Azért, hogy ne kelljen felkapcsolni a reflektorokat!

Az őrület már áldozatokat is szedett: az Újpest csapatkapitánya a pályán esett össze a hőségben, a Ferencváros–Vasas mérkőzésen pedig egy szurkoló lett rosszul.

aug. 4. 23:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem a legracionálisabb ország, te most csak kiemeltél 1-et a sok baromság közül.

Részemről, 30-35˚C felett eleve nem lehetne szaladgálni a pályán, mert a dolog a fociról szól elvileg, nem a hőmérsékleti és keringési tűrőképességről. Arra vannak más sportok.

A nézőnek is illene ismernie a szervezetét.

Érdekes, a legnagyobb hőségben is csak nyugdíjasokat interjúztatnak, hogy hogyan bírják ki - mit keresnek 41˚C-ban az utcán?! El nem hiszem, hogy olyan marha sürgős dolguk lenne, aztán meg ájuldoznak össze-vissza.

aug. 5. 07:41
 2/6 anonim ***** válasza:
66%
A VB-n delben meg kora delutan volt egy rakas meccs, de nem am csak Kanadaban, hanem ilyen helyeken hogy Los Angeles vagy Dallas, ha azok birtak, ezek is birjak.
aug. 5. 08:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem jó ötlet a napon sportolni, még lazán sem, nem ám profi módon.

Ha ennyire spórolni kell, akkor ne tartsák meg. Vagy kezdjék később, amikor már nem tűz a nap, világos van, de még nincs sötét. És akkor nem kell világítás, vagy csak a meccs egy részére.

aug. 5. 10:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Simán csak el kellett volna halasztani ezeket a meccseket. Mondjuk azt se értem, minek hozták előre ennyire, hogy tűző nap legyen..
aug. 5. 10:48
 5/6 anonim ***** válasza:
4: ott a pont, halasztani kellett volna. Node ennyi új stadion mellett ennyi nem jött össze
aug. 5. 10:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tényleg megőrültek.

Ilyen időben nem szabadna játszani még este se, halasztani kellene.

Az emberi szervezet 36 fokon működik, 38 felett már lázat csillapítunk.

A mozgás hasonló mert a test mozgás közben hőt termel, tehát hűteni kell. Na most próbáljon meg valaki 40 fokos levegővel 36-ra hűteni bármit is.

aug. 5. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Teljesen megőrültem. Mindenki véleményére kiváncsi vagyok. Mit kellene tennem?

Nagyon kiváncsi vagyok hogy külső szemlélőként kinek mi a véleménye. 4 hónapja megismertem egy srácot mindketten nagyon szerelmesek voltunk. Folyamatosan együtt voltunk bemutatott mindenkinek és én is őt. Nagyon szeret a családja és az én családom is nahyon szereti...

Az esküvőm miatt megőrült mindenki? Hogy zárjuk rövidre, ha megbántani sem akarok másokat?

A párom nemrég feltette a "nagy kérdést", amire persze igen volt a válasz. Rózsaszín köd, tündérmese, boldogság, viszont a családom egy része mintha kifordult volna magából... Nagyim: -Miért házasodunk ennyire fiatalon? Ráérünk, hova sietünk, TERHES VAGYOK?...

Mi van most az emberekkel? Ez a mostani vízöntő jellegű témákra való reakció? Mindenki megőrült?

Az elmúlt 1 - másfél évben, kb a covid óta, nagyon sok ismerősöm kb kifordult magából. Ismertem valamilyennek, ő is ismerte magát valamilyennek, és hirtelen hajtűkanyart tesz, vagy 180 fokos fordulatot és elindul teljesen más irányba. Teljesen random. És minden...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!