Egyetértesz az alábbi pontokkal?
Kapcsolódó kérdések:
"Nem adja ki a Sándor-palota, hogy 2012. május 10. és 2026. július 19. között milyen ügyekben gyakoroltak az államfők pozitív egyéni kegyelmet – derül ki abból a közérdekű adatigénylésből, amelyet a Népszava nyújtott be az ideiglenes államfő, Forsthoffer Ágnes...
Az alábbi szituáció vetette fel a kérdést: Nos, egy ideje jobban keresek. A nárcisztikus anyámmal élek, de most nem ez a lényeg. Szóval, elvárta, hogy mivel jobban keresek, többet adjak a közösbe (háztartásba). Miért? Így is több, mint a felét fizetem. Nem úgy...
"Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Ez a vízigény kérdés is mindig előkerül. Szeretném, ha tudnák, hogy Magyarországról több víz távozik, mint amennyi bejön. Ez azt jelenti, hogy nekünk van feleslegünk, azt föl tudjuk fogni; ha akarjuk, és szükség van rá, azt a...
Persze lehetnek kivételek….. Én mondjuk sohase az aktuális kormány fröcsögéséből vezettem le a magyarságomat. Szerintem bizonyos értelemben (nem bántásból!) gyenge emberek, akik mások hülyeségei miatt megtagadják magyarságukat.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!