Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz az alábbi pontokkal?

Egyetértesz az alábbi pontokkal?

Figyelt kérdés
1. A beteg ember legyen a fekvő és bármilyen más ellátásban és ne egy tárgy, szűnjön meg sok felesleges protokoll. 2. Emberséges és humánus, együttérző személyzetet orvosokat, nővéreket, betegszállítókat szeretnénk az ellátásaink során. 3.A Takács Péter volt államtitkár féle ügyeleti rendszer azonnali megszüntetését és a korábbihoz hasonló valódi, rendes ügyeleti rendszert szeretnénk. 4. A háziorvoshoz bármikor lehessen menni ha nem éreuuük jól magunkat, ne kelljen időpontokat kérni.5. A várólisták megszüntetését. 6. Megfelelő tájékoztatást a kórházban tartózkodó betegről a hozzátartozóknak nemcsak az orvosok részéről, hanem a nővérek részéről is, a gyógyítási folyamatba amennyire csak lehet a beteg lelki javulásának érdekében vonjuk be a korábbi gyakorlatokhoz hasonlóan a hozzátartozót. 6. A beteg cél legyen és ne eszköz. Ha egyetértesz ezekkel a pontokkal akkor kérlek terjeszd hátha megvalósul és akkor nem lesz szükség arra, hogy demonstráljunk.
aug. 8. 22:29
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ez zagyvaság.
aug. 9. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Egyetértesz azzal, hogy a Tisza még annyira sem átlátható mint a Fidesz volt, hogy titkosítja az államfői kegyelemben részesültek bűncselekményeit?

"Nem adja ki a Sándor-palota, hogy 2012. május 10. és 2026. július 19. között milyen ügyekben gyakoroltak az államfők pozitív egyéni kegyelmet – derül ki abból a közérdekű adatigénylésből, amelyet a Népszava nyújtott be az ideiglenes államfő, Forsthoffer Ágnes...

Egyetértesz a többkulcsos személyi jövedelemadó bevezetésével?

Az alábbi szituáció vetette fel a kérdést: Nos, egy ideje jobban keresek. A nárcisztikus anyámmal élek, de most nem ez a lényeg. Szóval, elvárta, hogy mivel jobban keresek, többet adjak a közösbe (háztartásba). Miért? Így is több, mint a felét fizetem. Nem úgy...

Egyetértesz Orbán Viktorral, hogy nincs gond Magyarországon a vízhiánnyal?

"Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Ez a vízigény kérdés is mindig előkerül. Szeretném, ha tudnák, hogy Magyarországról több víz távozik, mint amennyi bejön. Ez azt jelenti, hogy nekünk van feleslegünk, azt föl tudjuk fogni; ha akarjuk, és szükség van rá, azt a...

Egyetértesz azzal a megállapítással, hogy akinek megingott a magyarságtudata az előző kormány tizenhat éves kormányzása miatt, annak nem is igazán...

Persze lehetnek kivételek….. Én mondjuk sohase az aktuális kormány fröcsögéséből vezettem le a magyarságomat. Szerintem bizonyos értelemben (nem bántásból!) gyenge emberek, akik mások hülyeségei miatt megtagadják magyarságukat.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!