Hány szélerőmű tudná fedezni egy madárkórház fenntartási költségeit?

válasza:#2
Amit termel profitot a szélerőmű.

válasza:Attól függ a madársebészek, madár-radiológusok és madár-aneszteziológusok mennyire kifinomult eszközöket akarnak használni.
Az állategészségügy pont olyan, mint az emberi: a világ összes pénzét el lehet baszni diagnosztikai eszközökre, precízebb gépekre, modernebb gyógyszerekre. Csak kérdés, hogy érdemes-e.
A szélerőmű egyébként az több szélkerék összessége ami együtt csatlakozik a hálózatra. Lehet benne 2 kis teljesítményű szélkerék meg 300 nagy is. De mondjuk nincs kétség abban, hogy egy rendes, 100-200 MW-s szélerőmű simán ki tud termelni annyi profitot, hogy abból pár önkéntes állatorvos nem túl luxus eszközökkel be tudja gyűjteni a szélkerekek által ledarált madarakat.
Kapcsolódó kérdések:
Eltörhetett a szárnya az óriási jégverésben. Napokban repülnek, még etetik a szülei, de ha ők is elrepülnek ? Nemzeti Parknak szóltunk ,de semmi. Valami drón kellene az etetéséhez, amíg nem tanul meg repülni. A fészkét még nem hagyta el ,de próbálkozik. Valszínű rosszul fort össze a törés.
A munkahelyemen találtam egy csomót (kb. 7-8 darabot). Mivel teherautókban voltak, így a doboz külseje néhol fekete foltos, ám a bennük lévő kötszer 2 doboz kivételével bontatlan, némelyiken még a gyári gyűjtőzacskó hegesztése is sértetlen. Fel lehet-e ezt így...
Hoztam el a macskát a dokitól és volt a földön egy cinege. Csak tátította a száját, egy hang nem jött ki rajta. Nem vagyok szakértő, de megnéztem a lábai meg a szárnyai rendben voltak és semmi rendellenes nem volt rajta. feltettem egy ágra, hogy hazaviszem a macskát,...
Kaptam egy csekket, ami 1500 Ft-ról szól, de a megadott számlaszámot sehol sem találom az interneten. 59900029-10004359 De az alapítvány honlapján a következő van megadva: 59900029-10001868 számú
Csak nézelődés , fotózás céljából szeretnék én és a barátnőm elmenni és egy olyan útvonalat szeretnék (esetleg linkelve) amelyen gyalog a madárkórháztól eljuthatunk .
Találtunk egy sérült galambot és mi a sok macska miatt nem tudjuk hova tenni. Ha most felhivnám kijönnének érte?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!