Mit gondoltok erről a két videóról?
Figyelt kérdés
Egyetértetek az iszlamofób és antiszemita gyűlölettel? Igaza van a gyűlölködő embereknek?
Én vagyok az egyetlen, aki mindkettő miatt elbőgné magát?
#NoWar! #Peace #ÉljünkBékében! #StopIslamophobia #StopAntisemitism
aug. 25. 00:03
1/2 A kérdező kommentje:
U. i.: Erősen konzervatív ember vagyok. A gyűlölettel teli agresszió nem kóser, nem halal és nem is krisztusi!
aug. 25. 00:05
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Nincs kedvem megnézni de el tudom képzelni. Ajánlom te se nézz szélsőséges megnyilvánulásokat. Nem az elmebetegek miatt kell sírnod, ignoráld azt ami szélsőséges és buta emberektől származik. Minden oldalon vannak intelligens emberek, akiktől nem fogsz sírni, az hogy ki mennyire van megvezetve és miben, már más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Mit gondoltoltok orbánról a brüsszeli videója alapján?
Nem pislog... kapkod... nem "rád" néz, hanem "mögéd"
Szerintetek mi lenne a megoldás a migránsokra?
Milyen következményeket láttok/gondoltok? Háború?
Mit Gondolnak/gondoltok?
Teljesen pártsemlegesen szemlélve a dolgokat vajon mit tehet most a kormány a jelenlegi helyzetben. Ugye elveszítette az önkormányzati választásokon Budapestet és még rengeteg vidéki várost. Tegnap meg a jászberényi választásokon meg akkora kiütést kapott amit még...
Mit gondóltok erről az országról?
bocs a helyesírási hiba miatt
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!