Ha választanod kéne az ÁVH-NVVH és 16000 darab túlárazott lélegeztetőgép között, akkor melyiket választanád?

válasza:Én azokkal fizetném ki a fidesz költségvetési támogatását.
Ők csinálták azt a sz.rt, legyenek boldogok vele.

válasza:

válasza:

válasza:Ha már ávéházunk egy hivatalt, akkor a szuverenitásosat ávéháznám. A vagyonviszaszerzőt inkább a nav-hoz hasonlítanám, csak a lopott cuccot nem megadóztatják 100%-osan, hanem visszaveszik, és büntetőügyként is kezelik - nagyon helyesen. Azért ne csináljanak már úgy, mintha a lopás, sikkasztás, korrupció az polgári jog lenne. Hogy megszokták 16 év alatt, hogy büntetlenül tehetik, az egy dolog, de most szembe jön velük a valóság. Megértem, hogy ezt most szokni kell, megértem, hogy fáj, de tetszettek volna becsületesek lenni!
Az okozott kárt - és nem csak a szándékos dolgokra gondolok, minimum a jegybanki alapkamat kamatával együtt vasalnám be rajtuk.

válasza:

válasza:#3
Bajban lennél, ha kigyulladna a házad, de csak olyan olthatna nálad, aki nem vett fel fizetést Orbántól.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Oké drága volt, meg nagyrészüket nem használták, de ha nem szereztek volna be, akkor meg az lett volna a baj!
Orbán Viktor nem tehetett róla, hogy a szakértpk azt mondták neki a retek légeztető készülékre, hogy az nem csodafegyver. Nem mondták neki, hogy a filléres Ivermectint kell megvenni és nem ilyen lélegeztető gépet. Erre Viktorunk megvett egy csomót, mert azt hitte tévesen, hogy az megmenti az életet
Közösségi oldalán is bárki erről ír neki, annak kapásból beígéri a bíróságot. Ennyire ráér pereskedni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!