Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ungár Péteren kívül volt még...

Ungár Péteren kívül volt még melegséget színlelő politikus a régi ellenzékben?

Figyelt kérdés

szept. 2. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Barabás Richárd
szept. 2. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Őbelőle kinézem, hogy tényleg az. Ungárnak már azt sem hiszem el, amit kérdez.
szept. 2. 19:33
 3/4 Zabalint ***** válasza:

Nem tudok róla. Bár Ungár Péter az én szememben végig Fideszes volt, mert anyuka pénzével szétvert egy ellenzéki pártot.

És valóban nem meleg volt, hanem biszexuális, a Momentum táborában anno egy nőt és egy férfit is szexuálisan zaklatott, csak azok nem jelentették fel, mondván Ungár részeg volt.

Nyíltan meleg politikus volt Szetey Gábor, aki államtitkár volt a Gyurcsány kormány idején, coming outolt, de ő nem csak színlelte.

Anno mikor SZDSZ-es volt, a Fideszesek Fodor Gáborról pletykálták hogy meleg, ennek azonban semmi alapja nem volt, Szájjerről viszont már a 90-es években is mindenki tudta, nyílt titok volt.

szept. 2. 19:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Én úgy hallottam, hogy Ungár meleg.

Akkor mégsem az?

De amúgy nekem mindegy. Nem értek mindenben egyet vele, de értelmes embernek tűnik.

szept. 2. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Meddig fog szerencsétlenkedni ellenzékben Orbán Viktor? Mikor vonulhat vissza?

Orbán Viktor egy legendás politikus ő Magyarország történelmének leghosszabb ideig hivatalban lévő miniszterelnöke. 1998-tól 2002-ig majd 2010-től 2026-ig vagyis 5 választást nyert meg összesen 20 évig volt miniszterelnök, végleg beírta magát a történelembe. De nem...

Az ellenzékben vannak normális politikusok? Vagy csak ilyen visszamaradottak?

Mint az ADHD-s Karácsony... szégyen hogy egy ilyen ember a főváros polgármestere. Miért nincsenek az ellenzékben igazi férfiak, mint pl. Orbán vagy a Kövér László?

Jászberény megmutatta hogy meg lehet verni a fideszt kétharmaddal. Tanult ebből valamit az ellenzék ? Vagy a megélhetési politikusaiknak jobb...

Csak sírdogálnak az ellenzéki politikusok, hogy fidesz média túlsúly, választási rendszer, széljárás, napsütés... Nem haver te vagy a balfék azért nem kellesz a választóknak. Húzzál el kapálni és hagyd hogy az ellenzék nyerjen.

A tehetséges politikusok a Fideszben, a tehetségtelenek pedig az ellenzékben vannak?

A 2010 óta lezajlott választások erre engednek következtetni...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!