Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Őszintén, hiányzik mostanság...

Őszintén, hiányzik mostanság valakinek Orbán Viktor?

Figyelt kérdés
Nem kifejezetten aktív, egy-egy megjelenése van időnként. Nem tudom, én valahogy egész jól megvagyok nélküle.
szept. 2. 20:06
A kérdező szavazást indított:
Igen, hiányzik
Egyáltalán nem hiányzik
18 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hiányzik, imádom Orbánt. Mindig elképzelem, hogy ő a párnám alvás előtt.
szept. 2. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
nekem nem
szept. 2. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy csomó tartozása van az állam felé. 7000 milliárd Forint hiányzik a kasszából. Ebből nyaral Horvátországban egy luxus yachton. Legutóbbi információk szerint már egy teljes hónapja ott volt, amikor utoljára látták. Mi lesz a pénzzel, mikor fizeti vissza? Mégsem kéne csak úgy elengedni.
szept. 2. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:
15%
Szeretem, imádom. Remélem hamarosan visszatér, mert a magyar politikában egyedül ő jelent nívót.
szept. 2. 20:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Jó a humorod 4-es. Vagy esetleg Schiffer Andrást tisztelhetjük benned?
szept. 2. 20:46
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Nem hiányzik. Az elmúlt 16 év róla szólt, hallottam eleget.
szept. 2. 20:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem, elég volt belőle 16 évig!
ma 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Donald Trump annyira nagy barátja a magyaroknak, hogy jó eséllyel el sem jön Magyarországra mostanság?

El van gondolom foglalva a hatalmi, háborús terveivel, a minnesptai ICE-os mészárlásokkal, meg az Epstein-fájlokkal.

Miért ad ennyi interjút mostanság Orbán Viktor?

Volt Hontnál, Lentulainál, interjút adott Gönczinek (bár ez talán menetrendszerű volt), holnap meg megy a Patriótához. Nem azért kérdezem, mert bajom van ezzel, sőt, csak feltűnt, hogy most mennyire készségesen áll a mikrofonok elé.

Mást is letiltott mostanság Orbán Viktor?

Vagy bármelyik mas fideszes, megafonos valaki? Pl az MCC-s bohóc Sebestyén Géza is, Menczer Tamás is, a megafonosok meg alapból tiltva vannak. Jó ez a szólasszabadság 🤣😁 A vicces az egészben, hogy sosem kommenteltem, csak a nyilvánvaló hazugsagokra nyomtam egy nevető fejet.

Melyik nyugati országba érdemes mostanság elköltözni?

Sajnos ami nálunk folyik az elég szomorú, a közhangulat is nagyon lent van. Így szerintem lassan költözünk. Ausztriába érdemes menni? 2-3X nagyobb fizetés ott alap, nem?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!