Őszintén, hiányzik mostanság valakinek Orbán Viktor?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
El van gondolom foglalva a hatalmi, háborús terveivel, a minnesptai ICE-os mészárlásokkal, meg az Epstein-fájlokkal.
Volt Hontnál, Lentulainál, interjút adott Gönczinek (bár ez talán menetrendszerű volt), holnap meg megy a Patriótához. Nem azért kérdezem, mert bajom van ezzel, sőt, csak feltűnt, hogy most mennyire készségesen áll a mikrofonok elé.
Vagy bármelyik mas fideszes, megafonos valaki? Pl az MCC-s bohóc Sebestyén Géza is, Menczer Tamás is, a megafonosok meg alapból tiltva vannak. Jó ez a szólasszabadság 🤣😁 A vicces az egészben, hogy sosem kommenteltem, csak a nyilvánvaló hazugsagokra nyomtam egy nevető fejet.
Sajnos ami nálunk folyik az elég szomorú, a közhangulat is nagyon lent van. Így szerintem lassan költözünk. Ausztriába érdemes menni? 2-3X nagyobb fizetés ott alap, nem?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!