Orbán Anita: készek vagyunk együttműködni az orosz hibrid fenyegetések elleni fellépésben. Nem úgy volt, hogy nincs háború és csak a Fidesz riogat vele? Most már a Tisza is csinálja!?

válasza:

válasza:Van háború és a homokba dugja a fejét, aki ezt még ma is tagadja. Lassan egy teljesen egységes kelet-nyugat front jön létre, csak minálunk ez még Ukrajnában megáll.
Nem cirkuszolni kellene, meg politikai hisztériát, hanem valamhogy megértetni az emberekkel, hogy zivaratos időszakban élünk, már ma is és ennél csak rosszabb lesz. Valahogy fel kéne készülni, még úgy is, hogy lehet, hogy nálunk nem lesz fegyveres harc, de magát a hatását, már ma is érezzük ennek az egésznek. A ruszki, meg fenyegetés az egész kontinensünkre, ma is, 6 hónapja is az volt és biztos lehetsz benne, hogy 1 év múlva is az lesz.

válasza:"Lassan egy teljesen egységes kelet-nyugat front jön létre"
Én szóltam az elején, hogy ez világhábi, csak akkor még nem hittétek el.

válasza:

válasza:Fenyegetések ellen?
Nem értem. Mikor, hol fenyegetett minket az orosz?

válasza:Ez most jó háború, amiben részt kell vennünk, a Fidesz háború az kamuháború volt, amivel csak feleslegesen riogattak mindenkit.
A németek nagyon nem tanulnak a történelemből, de úgy néz ki mi se.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tehát mondjuk Oroszország ellátja Kínát nyersanyagokkal és a háborúban szerzett tecnológiai tapasztalatokkal tudással, cserébe kína ellátja Oroszországot hadiipari berendezésekkel drónokkal katonai célra felhasználható mikrochipekkel.
Például, ha 2008-ban nem csak meghívják Ukrajnát a NATO-ba, hanem az amerikai hadsereg gyors bevonulásával megkezdik a védelmi vonalak kiépítését, felfegyverzik Ukrajnát, amerikai támaszpontokat létesítenek Kijevben, Odesszában, Harkovban...a Krím kivételével...
Egylébként jó lenne, ha lenne közös külpolitika, de én úgy tudtam hogy eddig nem volt ilyen kötelező érvénnyel. Most mégis? Mióta lehetséges ez?
Úgy látják, Különösen veszélyes lehet egy kínai-orosz szövetség. A Kína elleni szövetségbe még bevonnák Japánt, a Fülöp-szigeteket és Indiát is. Pedig ha megnézzük Kína sokkal békésebb nagyhatalom volt az utóbbi évtizedekben, mint Oroszország.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!