Van itt olyan, aki azt füllentette a környezetének, hogy ő fideszes, de titokban a Tiszára szavazott?
Figyelt kérdés
szept. 2. 21:28
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Ilyent maximum vérfideszes félagyhalott nagyszülék nyugalmának érdekeben tudok elképzelni.
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Tiszára szavaztam. Mai eszemmel el sem mentem volna szavazni, nem vártam volna ennyi időt Ausztriával. Most már csak sajnos januárban fog összejönni. Addig valahogy kihúzom ebben az undorító pöcegödörben.
Kapcsolódó kérdések:
Szerintetek titokban járhatnak ebbe a rovatba járhatnak politikusok?
A politikusokat amolyan világtól elzárt embereknek tekintettem sokáig, akik biztosan nem jönnének ide, annyira elfoglaltak, stb. Magyar Péter azonban új színt hozott a politikába, ő simán oda kommentel más posztja alá. Lehet, hogy titokban ide is jár, és olvassa a...
Ha nincs kormányváltás,akkor hankó Balázs pénzszórása titokban marad?
Milliárdokat adott a "hazaszereto" fidesz propagandát fújó semmirekellőknek.,.
Magyar Péter tényleg találkozott személyesen és titokban Zelenszkijjel ?
Nos ő tagadja, Zelenszkij szerint személyes találkozás volt, amit Magyar Péter kért! Akkor ki hazudik most?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!