válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#3
Na és az "ukránok szekerét toljátok" sikoltozó Orbán hol van most? Vagy az a Bohár Dani, aki ukrán zászlóvá szerkeszti át a magyar zászlókat Petya kezében? Várjunk csak...

válasza:

válasza:Ez IS bizonyitja!
Gyakorlatilag a kezdetektől, mióta az első tiszás senkiházi betette az EP-be a lábát, úgy szavaznak, ahogy a fideszenek kedvez. Vagy vétóztak, vagy nem szavaztak, szinte semmit sem támogattak, amit az óellenzéki közeg elvárna tőlük, de ez persze nem látszik a felcsúti pusztaságból.
Millió más bizonyitja, hogy van valami paktum köztük, márcsak maga a tény is, hogy a fél kormány valamikor a fidesz része volt.

válasza:7, alig maradt magyar Kárpátalján, olyan 80.000 emberről beszélünk, akik ráadásul tudomásom szerint kettős állampolgárok. Ha annyira veszélyben éreznék magukat, nekik is meg lenne a lehetőségük hazajönni, mégsem akarnak.
Az ottaniak elmondása alapján, egyébként úgy tizedannyi a valós etnikai konfliktus, mint, amit a magyar médiában harsogott az 0rbáni média, ami azt jelenti, hogy nem tagadják, hogy vannak problémák, de nem olyan méretűek, mint azt idehaza hiszitek, szal ez a kissebbségi szöveg, bárki mondja, hazugság, vagy legalább fél igazság csak.
Plusz, 3 éve, direkt kérték 0rbánt, hogy támogassák az EUs csatlakozási kérelmét, aminek, ha ti most ugyanúgy nekimentek, mint 0rbán, az isten se mossa le rólatok, hogy ti vagytok a szatelitpárt, nem a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Sokáig voltak olyan álláspontok hogy a tisza az lényegében fidesz oké lehet hogy fidesz kettő a tisza ezen lehet vitatkozni, de talán egy biztos nincs közöttük paktum nincs közöttük összejátszás, tényleg ellenfelek és tényleg padlóra küldte Viktort, szerintem...
Alapból nem lenne bajom a kutyapárttal, voltam rendezvényükön is, viszont nyilván nem szavaznék rájuk. Magyar Péter a mai kampányindító eseményén elmondta a sajtótájekoztatójában, hogy a saját kerületében a Hegyvidéken több óvodabezárás is történik ami hallatlan....
Ezekután nem feltételhezhető jogosan, hogy a háttérben már megegyezett a Fidesz és a Tisza?
Élő volt mindkét rendezvény: Nem volt alkalmam elmenni, és nem tudtam eldönteni melyik parádét kövessem élőben. Így mindkettőt egyszerre néztem. Féltem, hogy kaotikus lesz, de nem ez történt. Amikor bejelentették orbán Viktort, akkor felcsendült a "tavaszi szél"...
Ezzel egy tökéletes kamu érvet szolgáltattak arra, hogy Magyar Péternek legyen mire fognia, hogy miért nem mutatja be a 315 jelöltet akikre a héten már kellett volna szavazzanak a Tisza szimpatizánsok. "A szigetek tagjai november 3-9. között a Tisza addigra...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!