Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » FIDESZ vagy MSZP? Melyik a...

FIDESZ vagy MSZP? Melyik a jobb/rosszabb?

Figyelt kérdés
Indokok is érdekelnek! És nem az érdekel, hogy melyik párt, hanem a kettő közül melyik INKÁBB. Szóval ne olyanokat írjatok, hogy egyik se! Vagy legalább indokoljátok meg, hogy miért!
2011. márc. 5. 09:25
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
10%
Várd ki a végét, a FIDESZ is kirakja őket a lakásból, a bedőlt hiteleseket
2011. márc. 9. 05:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 32/37 anonim válasza:
87%
A Fidesz jobb. Az MSZP már megszűnt, csak nem veszi észre. A jövőben Fidesz 2/3, Jobbik 1/3 várható, esetleg az arány cserélődik fel, ha mégjobban elszaporodnak a cigók.
2011. márc. 9. 20:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, annak idején a rendszerváltás meghozta a tanult, tudással rendelkező emberek számára a kitörés lehetőségét, ami előtte képtelenségnek tűnt. Nekem is sikerült akkor megalapoznom a jövőmet, majd a Fidesz alatt a családom anyagi biztonságát is. A 8 év szoci kormányzása ugyan gyengített valamelyest, de egy nagy tőkével bíró céget nem tudtak már bekebelezni. Aki képes volt fejlődni, megújulni annak volt jövője az előző kormány alatt is. Persze most sokkal jobb lett minden, kedvező adórendszer, társasági adó, családi adókedvezmény. Ezzel együtt mint a cég alapítója, tulajdonosa havi közel egymilliót tudok megkeresni, és a dolgozóim is közel járnak a 300 ezerhez. Ehhez a szinthez persze állandó fejlesztéseket kell végrehajtanom, de talán ezzel nem lesz gond, és a külföldi piac még mindig nagyon erős, hazai viszonylatban nincs is forgalmunk szinte, mert itt a cégek többsége is hajlik inkább a gagyi megvásárlására, az emberek meg pláne. De szerintem ez még jó darabig így is marad. A leírtak alapján egyértelműen a Fidesz.
2011. márc. 9. 22:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 34/37 anonim ***** válasza:

Ha kevesebb adót kell fizetni sokkal többen befizetik .Mások hazahozzák külföldre vitt vállalkozásukat.Nem lesz érdemes feketézni és félve sunyiba huncutkodni. Összességében , több pénz folyik be az államkasszába.

Nagyjából ez jött be nekem a Fidesz programjából.


Elmélet szintjén ez mind nagyon szép és jó , de sajnos nem látom a gyakorlatba ültetést még most.Ezzel szemben az Mszp szociális alapon osztogatott a rászorulóknak és sikerült 8 ezermilliárdról , 20 ezermilliárdra felnyomni az államadósságot aminek a kamatai bénítják a gazdaságot jelenleg és még az unokáink is fogják viselni a következményeit.Persze nagy beruházásokkal varázsolta el a népeket és építettek is sok milliárdokért völgyhidat indokolatlanul oda ahol nincs is völgy és alagutat oda ahol nincs is hegy, de az nem zavarta őket mert hordtak az alagútra földet:)

2011. márc. 9. 22:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

-"FIDESZ vagy MSZP? Melyik a jobb/rosszabb?"-


Már a kérdés feltevés nem jó!

(végülis jó de a válasz egyértelmű)


Hogy lehet összehasonlítani sokezer milliárd kölcsönből garázdálkodó kormányt egy éppen a kölcsön visszafizetésével foglalkozóval?

Érezzük a súlyát, mennyi kamat jár azután.


Na meg amit elvertek (az országban nem maradt!) azt mint az adósság nagyobb részét és a többit most nekünk és a FIDESZ-nek és mindenkinek együtt összefogva kell visszafizetni a kamataival együtt.


Szóval a kérdés mégegyszer.

Az ADÓSSÁGOT TÖRLESZTŐ vagy az ADÓSSÁGOT MEGTÖBBSZÖRÖZŐ kormány? Melyik a jobb/rosszabb?


Igaz, egyik alatt sem éltünk jobban de most legalább van érthető és elfogadható indok és cél és látszik valahol a kiút.


Ha az állam adósságot tizenvalahány év alatt sikerülne törleszteni, akkor, azután élne igazán jól, akár nyugati országok mintájára jól Magyarország.

2011. márc. 12. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 36/37 anonim ***** válasza:
cionizmus jobb és balkeze. Hajrá JOBBIK!
2013. okt. 10. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 37/37 anonim ***** válasza:

"cionizmus jobb és balkeze. Hajrá JOBBIK?"


Pontosabban:

Az antiszemitizmus és a faji kirekesztés, diplomatikus viselkedésre nem képes bal és jobb keze.Korábban bizonyos dolgokban még szimpatizáltam is a Jobbikkal de mostanában elég sok értetlenséget és a diplomácia hiányát mutatják. Az, hogy ezzel a mentalitással, meggondolatlan kirohanásokkal nem tudnának kormányozni az biztos! Már az első néhány hónap alatt lejáratnák magukat a világ előtt. ..sajnos.


A jobbik nem érett meg a vezetésre. A bal oldal viszont már lejáratta magát alaposan és hosszú távon!Annyi a különbség a Jobbik és a Fidesz mentalitása között, mint ami következő tanmesében is látszik."Az öreg bika, és a fiatal bika felmennek a dombtetőre, onnan nézik a völgyben legelésző teheneket.

A fiatal bika felkiált, apa nézd azt a gyönyörű tehénkét, rohanjunk le én azonnal meg akarom.. (ismerni)!

Mire az öreg bika, várj, csak várj.


Megint felkiált a fiatal bika, apa nézd azt a másik gyönyörű tehenet, rohanjunk le mert azonnal meg akarom.. kapni.


Mire az öreg, várj csak várj.

A fiatal bika mondja: na de apa, mire várjunk még??


Várd meg amíg egyenként feljön mind

és majd elkapjuk sorban őket."..persze a tanmeséből kimaradt az MSZP szerepe.

Na ők az ordas-farkas szerepét játsszák.

Ők a toportyánféreg aki mindet szét akarja tépni, hogy jól megtömhesse velük a feneketlen gyomrát!

Így teljes a tanmese.

2013. okt. 10. 16:06
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!