Mi a véleményetek az Orbán Ráhel eltűnt telefonjához?
Szerintem kamu hír. Semmi értelme DNS-t venni valakitől, akinek egyébként is megvannak az adatai. Ráadásul ha a telefon nincs meg, a DNS mintával nem mennek semmire. Ha pedig már megvan a telefon, akkor elég lenne ujjlenyomatot venni mindenkitől, s megvan a tettes. DNS-re abszolút semmilyen esetben nincs szükség ilyen ügyekben.
Persze láttam a papírokat, de 1-2 képet ma már percek alatt össze lehet dobni photoshopban, vagy akár gimpben is.
"Mi a véleményetek az Orbán Ráhel eltűnt telefonjához?"
Nem Récsöl telefonja volt, hanem az egyik (zárójelben: valami miniszter) vendégé. Nyilván érzékeny adatok voltak rajta, esetleg a miniszter úr éppen lófaszt nyalogatott a reggeli omlett fogyasztása mellé, nem tudom. Mindenesetre a lényeg a következő OV szemszögéből:
-a Récsöl esküvőjén ne tűnjön már el semmi, mer' még a végén nagy lopós cigányfamíliának tartja a köz az Orbánékat majd
-a saját miniszterem telefonjáról semmi kompromittáló nem kerülhet nyilvánosságra, mert az óhatatlanul visszaüt a 'deszre.
Ez lehetett a DNS-mintavétel oka, de használható eredményt a 60-akárhány mintának csak a töredékéből kaptak, köszönhető ez a rendkívül felkészült magyar rendőrségnek. Szóval tolvaj úr, nagyon nem kell betojni, a hunrendőr mindig is töketlen volt, az is marad :) Én speciel gratulálok magának, lopkodja csak továbbra is a telefonokat a kormánytól, megérdemlik.
Az infóim a neten fellelhetőek, ha érdekel annyira a téma, hogy utána mész, ezekkel fogsz találkozni, amiket írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!