"Orbán Viktor melegséggel tölti el a lelkeket, amikor beszédet mond. Szemöldökeiből árad leginkább ez a megható melegség. " - kit nem környékez ettől a hányinger?
„A Közszolgálat című kormányzati lap főszerkesztője szerint Orbán Viktor – »kicsiny, de egyre erősebb hazánk« miniszterelnöke – melegséggel tölti el a lelkeket amikor beszédet mond. Szemöldökeiből árad leginkább ez a megható melegség. H. Petró Ildikó főszerkesztő az újabb fideszes kétharmad megszerzése után elmondja szerkesztőségi cikkében, hogy Orbán Viktor egyszerű és emberi stílusának köszönhetően »vonzotta magához hasonló lelkületű munkatársait.« Ennek köszönhetően pedig Magyarország is emberibbé vált uralkodása alatt. H. Petró Ildikó abban a reményben ünnepelte a vezért, hogy esetleg »meg-megdobban a kedves Olvasó szíve.«
Különösebb kommentár nélkül hozzuk le a Közszolgálat főszerkesztői írását Magyarország miniszterelnökéről. Csendben – de nem ünneprontó szándékkal – jelezzük, hogy ennyire »kedves« és hízelgő írás más politikai vezetőről az elmúlt 25 évben nem született. De még a kései Kádár korszakban sem.
Így fest a magyar közszolgálat és alattvalóság 2014-ben, a második kétharmad hajnalán.”
Megmondom őszintén hogy Orbán Viktorral, mint emberrel nincs semmi bajom. Azzal már annál inkább, hogy én (és még rajtam kívül nem kevesen) gürcölünk azért, hogy a megélhetés meglegyen, és ha valamilyen csoda folytán van egy kis szerencsénk, akkor félre is tudunk tenni.
Nemegyszer hallani olyanról, hogy tízmilliárdokat(!!!) költenek el a baromságokra, mint például most is, hogy "átköltözzön" A pontból B pontba. Milyen órabéren dolgozhatnak a költöztetők, hmm?
A másik pedig (hogy az előzőekre még írjak), beszedték a nyugdíjalapot, amivel nem tudnak elszámolni; 3000 milliárd(!!!!!) forintról van szó, amiből nekünk semmi nem jutott, ellenben a sleppjét ügyesen ellátta! Bezzeg a Simon-ügyet hónapokig lehetett hallani, hogy nem vallott be 240 millió forintot. Azt hiszem, hogy a kettő között ég és föld a különbség, ugyanakkor a "hápogások" között föld és ég.
Ezen gondolkozzon el minden Fidesz-fan!
"a band a minden tagját lábánál fogva akasztattam volna fel,addig lógattam volna mig minden vére a fe3jébe jut,s akkor egy tűszúráson keresztül engedtem volna le az egészet,hogy soha ne jusson eszébe senkinek akkora aljasság amit még egy anyagyilkossal is utálat lenne végezni.
"
Köszönjük, hogy betekintést nyújtottál egy Orbán-fan belső lelkivilágába.
"...Másrészt az egész világ megtudta volna,mi van Magyarországon..."
Megtudta. Abban a pillanatban melyben elvégezték azt az aljasságot egy ma élő ember szobrával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!