Nem értem, az országban semelyik városban nem lehet bliccelni (első ajtós rendszer miatt, meg csak busz van szinte mindenhol), csak Budapesten. Végre ott se lehet majd...
2014. máj. 13. 16:09
12/19 anonim válasza:
Kérlek magyarázd el, hogy attól mert a pénztárnál ráírnak egy számot a kiadott bérletre, miért nem lehet majd bliccelni? Nem látom az összefüggést.
2014. máj. 13. 16:18
13/19 anonim válasza:
Én meg a kérdést nem értem, bevezetik a hőpapírt, ÉS?
2014. máj. 13. 16:24
14/19 anonim válasza:
1. Többe kerül
2. Több ideig tart kiadni a bérletet, amikor ebből így is mindig tumultus van hó elején
3. Pozitív hatása elhanyagolható: a.) (elvileg megakadályozza, hogy két ember egy bérletet használjon, gyakorlatilag így is meg lehet csinálni, mert szökőévente nézik az igazolványt az ellenőrök,
b.) nehezebb hamisítani, hamis bérleteknek eddig sem volt valami hatalmas piaca, amikor nyugodtan bliccelhet az ember, és ezután is lehet hamisítani, csak nehezebb.
2014. máj. 13. 16:28
15/19 anonim válasza:
A tömegközlekedés sehol a világon nem kifizetődő (ahogy pl. egy kórház sem) de kell az embereknek. Ha mindenki venne jegyet, bérletet, akkor is csak kb. a kiadás 30%-a térülne meg, a többit az államnak kell adnia. Akkor most számoljátok ki, hogy az utasok 60%-a nem fizet semmit (bliccelő, vagy ráérő nyugdíjas)
2014. máj. 13. 16:59
16/19 lindmayer válasza:
1 a nyugdíjasok egy része fizet bérletet: nyugdíjas bérletnek hívják
és ha csökken a hamisítások száma, és növekszik az eladásoké, akkor az a rendesen fizető utasoknak is job
2014. máj. 13. 17:23
17/19 A kérdező kommentje:
Nagyon naív világban él az , aki azt hiszi ez visszafogja szorítani a csalásokat valóban. A költségeket jelentősen növeli, a várakozási időt jelentősen növeli ezzel szemben a bevételt úgy gondolom közel sem fogja ennyire. Aki meg engem támad szeretném elmondani , hogy nappalis egyetemistaként minden hónapban megveszem a bérletet havi négyet túlélek.
2014. máj. 13. 19:02
18/19 anonim válasza:
hajrá magyarország, hajrá magyarok!....
2014. máj. 13. 23:41
19/19 anonim válasza:
"a legidősebb férfi a nyomozás adatai szerint 350-400 hamis BKV-bérletet hozott forgalomba dílereken keresztül 2013 márciusa óta" februári cikk, azaz havi kb 35 bérletről van szó. Több százezren vesznek bérletet. Tényleg hatalmas szám ez így ennek fényében.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!