Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon a kárpátaljai magyarok...

Vajon a kárpátaljai magyarok is Magyararországhoz szeretnének tartozni területileg is?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom hogy vissza kárpátalját stb (plussz Orbán autonómiára vonatkozó beszólásai) de vajon a kárpátaljai magyarok is Magyarországon szeretnének élni? Arról nem is beszélve ha kárpátalja leszakadna, és hozzánk csatolódna területileg, akkor nem csak magyarokat kapnánk...
2014. máj. 14. 15:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 A kérdező kommentje:

"Azt mondjuk nem értem miért szűnnének

meg az eddigi munkahelyek, és miért

kellene közmunkázni."

A cégeket, gyárakat, üzleteket, tehát a kárpátaljai munkahelyeket, leginkább azok költségeit is átvennénk szerinted?????

2014. máj. 14. 16:53
 22/76 anonim ***** válasza:
De egyébként meg nem tudom hogy miért kell lepontozni, ha kárpátaljai magyarként a személyes véleményemet kérdezték, én pedig válaszoltam.
 23/76 anonim ***** válasza:
0%

"Egy csomó ország föderatív módon működik, ami még az autonómiánál is nagyobb plusz munkát igényel."

Maradjunk annyiban, hogy igen, vannak pl. Oroszország területén működő, föderatív államok, amik valóban nagyobb függetlenséggel operálnak, mint amit a klasszikus területi autonómia ad, DE!!!! Oroszország egy 150 milliós ország, erős gazdasággal, és a 150 millióból mondjuk 3 lakik föderatív köztársaságban. Magyarország egy 9,8 milliós p.icsa kis ország, lufi gazdasággal. Hogy bírnánk már egy teljesen más kultúrájú, más nyelvet beszélő, szláv, egymillió feletti lélekszámú kisebbséget eltartani?

24/76 anonim ***** válasza:

"Ha szövegértési nehézségeid vannak, akkor arra értettem hogy Magyarország jelenlegi kormányának nem kell Kárpátalja."

Ha erre gondoltál, és mást írtál le, akkor miért nekem vannak szövegértési nehézségeim? Talán neked fogalmazási, nemde, barátocskám?

2014. máj. 14. 16:54
 25/76 anonim ***** válasza:
67%

Tudod a cégek és a gyárak profitot termelnek, épp ezért tartják fenn őket.

Egyébként nem tudom hogy honnan veszitek hogy nektek kellene eltartani a ruszinokat, vagy akár minket. Most is megdolgozunk a pénzünkért.

2014. máj. 14. 16:55
 26/76 anonim ***** válasza:
0%

"De egyébként meg nem tudom hogy miért kell lepontozni, ha kárpátaljai magyarként a személyes véleményemet kérdezték, én pedig válaszoltam."

Engem is lepontoztak, mégse látsz pityeregni. Tartást, ember. Erőltesd már meg magad!

2014. máj. 14. 16:55
 27/76 anonim ***** válasza:
Tudom hogy lumpenproletárként ott rúgsz bele egy külhoni magyarba ahol tudsz, és csak keresed bennem a hibát. Na nem baj, ezzel nem sértesz meg, köztudott hogy az ilyenek képviselik a társadalom legalját.
2014. máj. 14. 16:56
 28/76 anonim ***** válasza:
0%

"köztudott hogy az ilyenek képviselik a társadalom legalját."

Olyanok, mint te?

2014. máj. 14. 16:57
 29/76 anonim ***** válasza:
Javaslom, hogy iratkozz be egy magyar nyelv órára, mert a szövegértésed még egy negyedikes szintjét sem éri el. Tovább nem kívánok vitázni veled, mert nincs értelme, úgyis csak a saját hülyeségeidet hajtogatod, és nem engedsz belőle.
2014. máj. 14. 17:00
 30/76 Lumpenproletár ***** válasza:
0%

Ahogy az elején"megjövendöltem"népszerű a kérdés...-most jöttem vissza és már 30 körüli a válaszok száma.

A kesztyűt nem veszem fel...sértegessen akinek arra van gusztusa mindenesetre megismétlem hogy SZERINTEM mi jobban akarjuk őket mint ők minket.

Tehát én akarnám hogy a külhoni magyar csatlakozzon erre a külhoni magyar azt írja hogy"belerúgok"...

Hát ha az"belerúgás"hogy szeretném hogy csatlakozzon...-legyen!

2014. máj. 14. 17:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!