Vajon a kárpátaljai magyarok is Magyararországhoz szeretnének tartozni területileg is?
"Azt mondjuk nem értem miért szűnnének
meg az eddigi munkahelyek, és miért
kellene közmunkázni."
A cégeket, gyárakat, üzleteket, tehát a kárpátaljai munkahelyeket, leginkább azok költségeit is átvennénk szerinted?????
"Egy csomó ország föderatív módon működik, ami még az autonómiánál is nagyobb plusz munkát igényel."
Maradjunk annyiban, hogy igen, vannak pl. Oroszország területén működő, föderatív államok, amik valóban nagyobb függetlenséggel operálnak, mint amit a klasszikus területi autonómia ad, DE!!!! Oroszország egy 150 milliós ország, erős gazdasággal, és a 150 millióból mondjuk 3 lakik föderatív köztársaságban. Magyarország egy 9,8 milliós p.icsa kis ország, lufi gazdasággal. Hogy bírnánk már egy teljesen más kultúrájú, más nyelvet beszélő, szláv, egymillió feletti lélekszámú kisebbséget eltartani?
"Ha szövegértési nehézségeid vannak, akkor arra értettem hogy Magyarország jelenlegi kormányának nem kell Kárpátalja."
Ha erre gondoltál, és mást írtál le, akkor miért nekem vannak szövegértési nehézségeim? Talán neked fogalmazási, nemde, barátocskám?
Tudod a cégek és a gyárak profitot termelnek, épp ezért tartják fenn őket.
Egyébként nem tudom hogy honnan veszitek hogy nektek kellene eltartani a ruszinokat, vagy akár minket. Most is megdolgozunk a pénzünkért.
"De egyébként meg nem tudom hogy miért kell lepontozni, ha kárpátaljai magyarként a személyes véleményemet kérdezték, én pedig válaszoltam."
Engem is lepontoztak, mégse látsz pityeregni. Tartást, ember. Erőltesd már meg magad!
"köztudott hogy az ilyenek képviselik a társadalom legalját."
Olyanok, mint te?
Ahogy az elején"megjövendöltem"népszerű a kérdés...-most jöttem vissza és már 30 körüli a válaszok száma.
A kesztyűt nem veszem fel...sértegessen akinek arra van gusztusa mindenesetre megismétlem hogy SZERINTEM mi jobban akarjuk őket mint ők minket.
Tehát én akarnám hogy a külhoni magyar csatlakozzon erre a külhoni magyar azt írja hogy"belerúgok"...
Hát ha az"belerúgás"hogy szeretném hogy csatlakozzon...-legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!