Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma is szavazhattak a mi...

Ma is szavazhattak a mi EP-képviselőnkre a határontúli magyarok?

Figyelt kérdés
2014. máj. 25. 19:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Tudtommal most csak a magyarországi lakhellyel rendelkező magyarok szavazhattak.
2014. máj. 25. 19:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. máj. 26. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek az korrekt hogy a külföldön élő de nem itt adózó emberek is szavazhattak?

A fidesz szavazatainak jelentős része Erdélyből érkezett, nélkülük nem nyert volna, vagy legalább is ennyire egyértelműen. Megértem én hogy hazánktól elszakadt Magyarok, viszont nem értem milyen jogon szavazhatnak, amikor nem érzik és tapasztalják a döntésük súlyát....

Csak szerintem unfair, hogy a külföldön élő magyarok is szavazhattak?

Úgy értem azok, akik több éve kint élnek, haza sem jöttek, csak Orbán miatt könnyebben megkapták az állampolgárságit. Szavaztak (vajon kire), de nem ők vannak a nyakig exkrementumban, amit a választás végeredménye okozott. Nem ők lesznek az elszenvedői a kormány...

Valóvilágosok szavazhattak?

Mi a helyzet ilyenkor? Kell nekik biztosítani a szavazát, és bemegy pár VB tag az urnával? Mert ugye elvileg ki nem jöhetnek. Vagy amikor bementek aláírtak vmit hogy lemondanak erről? Tudom, hogy agyatlan idióta az összes, és azt se tudják mi a politika, de engem...

Az idei választásokon szavazhatnak ugye a határon túli magyarok. De ők eddig is szavazhattak nem?

Mer 2010-ben is hallottam a híradóban h az usában leadták a szavazataikat.És a határon túli magyarok hogyan szavaznak egyéni jelöltekre?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!