Mit gondoltok arról, hogy Viktor nagypapa lett?
2016. jún. 20. 18:18
1/18 anonim válasza:
mit gondolnék? nem szeretem, jobban örülnék más miniszterelnöknek. de a magánélete más tészta, az nem nagyon érdekel. nyilván a gyereknek jó élete lesz, bár biztos sokat fogják bántani majd.
2/18 anonim válasza:
GYIK kérdéskiírási szabályzat,
http://www.gyakorikerdesek.hu/help linkelt oldalon a(z)
Milyen szabályokat kell betartanom a kérdés kiírásakor?
Paragrafus 4. pont, kimondja:
Kérdésed konkrét legyen! Ne azt kérdezd, hogy "Tudja-e valaki", mert arra egy Igen vagy Nem a helyes válasz. Ne kérdezz olyat, hogy "Mi a véleményetek", mert ez nem elég konkrét, nem létezik rá helyes válasz! Szóval azt kérdezd meg, amit valójában tudni szeretnél!
3/18 Koplárovics Béci válasza:
Gratulálok a babához, remélem normálisabb ember lesz, mint a családja.
4/18 anonim válasza:
Jó egészséget az unokának....egyébként meg mit keres a kérdés a "Politika" kategóriában?
5/18 A kérdező kommentje:
ma 18:35
Kérdésem nem volt érthető?
Forrással alá is támasztottam, amit kérdezni szeretnék!
Nem tudom, mi nem volt érthető!
2016. jún. 20. 18:49
6/18 anonim válasza:
2: ezt a szabályzatot úgy ki lehet dobni a p*csába, mint a huzat, egy kalap szart se ér. "tudja-e valaki" kezdetű kérdésre nem csak egy igen vagy nem a válasz. meg amúgyis mi az hogy helyes válasz? ez egy kérdező oldal, nem tesztlap vagy kvíz.
7/18 anonim válasza:
5: Az van, hogy a kérdésedre nem létezik /jó/ válasz.
8/18 anonim válasza:
Engem ez nem érdekel. De az igen, hogy az unokája mit fog szólni, amikor történelmi archívumok után kutatva tudja meg, hogy a nagyapja egyszer utazott a rendőrautó hátsó ülésén.
9/18 partizana válasza:
Mit kéne gondolni? Egészséget kívánok a babának és a kismamának, függetlenül attól, hogy ki az apja, Gyurcsányt például rettenetes módon nem bírom, de az ő unokájához sem állnék másként, mint egyetlen másik, normális ember sem.
10/18 anonim válasza:
Gratulálunk a gyerekhez, részvétünk a gyereknek. Reméljük értelmesebb lesz a szüleinél és a nagyszüleinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!