Én úgy látom egyáltalán nincs. A Fidesz nagyon egyszerűen tudta volna kezelni a problémát, ha buszokkal elszállítják egyik határtól a másikig a migránsokat. Ezeknek egyike sem akart itt maradni, nyugatra akart menni mind. Ehelyett szándékosan letelepitették őket a keleti pályaudvarhoz, meg az autópályán meneteltették őket annak érdekében, hogy félelmet keltsenek és a Viktor ebből politikai tőkét kovácsoljon, mint Magyarország hős megmentője. A baloldal szintén politikai haszonszerzésre használja a migránsokat, csak a másik oldalról.
Nincs, akkor törne ki a válság, ha rádöbbenének az emberek, hogy minden leírt szavad úgy igaz ahogy mondod.
De ebben a sötét országban erre semmi esély.
2016. jún. 20. 20:03
2/21 anonim válasza:
Nemcsak a munkahelyre, de az országra is érvényes a 2 fő törvény: 1, a főnöknek mindig igaza van. Ha mégsincs igaza, akkor automatikusan érvénybe lép az 1. törvény.
2016. jún. 20. 20:21
3/21 anonim válasza:
Ezt azoknak magyarázzátok akiknek a kertjeiken keresztül tiporva jöttek és leettek mindent amit tudtak.
2016. jún. 20. 20:33
4/21 anonim válasza:
Pedig van válság. Százezrek haladtak át bármilyen kontroll nélkül az országon, és még most is jönnek. De az még rosszabb ahogy a kormány kezeli ezt a helyzetet uszítással, gyűlöletkeltéssel, félelemkeltéssel - ebből idővel hatalmas problémák lehetnek. És eközben a problémát senki sem akarja igazán megoldani, a fejlődő országokban továbbra is hatalmasak a jogi és gazdasági különbségek, ami garantált háborúkhoz vezet.
Nekem ez válság.
2016. jún. 20. 20:44
5/21 A kérdező kommentje:
Pont ezt írtam, hogy azért mehettek be kertekbe ( ha igaz amit írsz, mert én nem voltam ott) mert a kormány hagyta őket, hogy félelmet keltsenek. Ha idejében begyűjtötték volna őket és buszokra, vonatokra felteszik őket akkor a kertbe sem mentek volna be.
2016. jún. 20. 20:57
6/21 anonim válasza:
Migránsválság az van, migránsok viszont nincsenek...
2016. jún. 20. 21:02
7/21 anonim válasza:
"Ha idejében begyűjtötték volna őket és buszokra, vonatokra felteszik őket akkor a kertbe sem mentek volna be."
De igen, csak éppen a következő határnál. Nem alapértelmezett, hogy minden ország végtelen mennyiségben, azonnal beengedi őket. Nem is ez a gyakorlat. Ha máshol vannak, akkor is esznek valamit, ha kell, erővel.
2016. jún. 20. 21:56
8/21 anonim válasza:
Van. A migránsok válságban vannak!
2016. jún. 20. 22:24
9/21 anonim válasza:
( ha igaz amit írsz, mert én nem voltam ott) Mond te nem nézel tv-t? És nem is olvasol híreket. Én se voltam ott az 1. világháborúban de azt mondják tényleg megtörtént én hiszek nekik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!