Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van migránsválság Magyarországon?

Van migránsválság Magyarországon?

Figyelt kérdés
Én úgy látom egyáltalán nincs. A Fidesz nagyon egyszerűen tudta volna kezelni a problémát, ha buszokkal elszállítják egyik határtól a másikig a migránsokat. Ezeknek egyike sem akart itt maradni, nyugatra akart menni mind. Ehelyett szándékosan letelepitették őket a keleti pályaudvarhoz, meg az autópályán meneteltették őket annak érdekében, hogy félelmet keltsenek és a Viktor ebből politikai tőkét kovácsoljon, mint Magyarország hős megmentője. A baloldal szintén politikai haszonszerzésre használja a migránsokat, csak a másik oldalról.

2016. jún. 20. 19:58
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
9-es: ha te beszopsz mindent ami a tv-ben megy az nem az én bajom. A magánügyed, hogy mit hiszel el és mit nem.
2016. jún. 21. 09:00
 12/21 anonim ***** válasza:
Migránsválság? Most nincs, majd a foci EB után folytatódik...
2016. jún. 21. 09:42
 13/21 anonim ***** válasza:
A médiában van, de egyébként nálunk valóban nincs.
2016. jún. 21. 10:54
 14/21 anonim ***** válasza:

Itt Magyarországon kormányválság van, amit migránsválságként kommunikálnak, mert ugye jobban hangzik, és még kormányellenes szavazókat is meg tudnak mozgatni vele - valamiért.

Tőlünk nyugatabbra már elfogadható a migránsválság szóhasználat, bár azért még ott sem döntöttek romba semmit, nem változott meg gyökeresen az élet. Van azzal probléma, hogy mit fognak velük csinálni, mi lesz, ha még többen jönnek, de az is egy kissé felfújt lufi. Itt Magyarországon viszont semmi sincs.

A migránsválság szó elsősorban magukra a migránsokra, pontosabban a menekültekre vonatkoztatható. Na, nekik otthon nélkül tényleg válságban van az életük.

2016. jún. 21. 11:36
 15/21 anonim ***** válasza:
34%
Nem migránsok: HATÁRSÉRTŐK (akinek golyó kell, ahogy a napokban a törökök a figyelmeztető lövések után meg is tették, és máris nem lenne "migránsválság"...
2016. jún. 21. 11:51
 16/21 anonim ***** válasza:
# 15 Tehát azt mondod, hogy határsértő-válság van, vagy hogy jön ez ehhez a kérdéshez?
2016. jún. 21. 12:03
 17/21 anonim ***** válasza:
Te meg Iq bajnok kérdező mi a facér kérdezel ha csak a nekedtetsző válaszokat fogadod el. Akkor beszélgess magaddal. De a te kedvedért kerestem videót is : [link]
2016. jún. 21. 12:13
 18/21 anonim ***** válasza:

És ezt pont aznap kell kérdezni, amikor töntetnek a táborban? És követelőznek?

A migránsválság Európában van, Európa ellen folyik. Mo- pedig Európában van.Sőt.

2016. jún. 21. 15:54
 19/21 A kérdező kommentje:
"Te meg Iq bajnok kérdező mi a facér kérdezel ha csak a nekedtetsző válaszokat fogadod el. Akkor beszélgess magaddal." Én nem mondtam, hogy nem fogadom el a válaszod, meg hogy tetszik vagy nem. Annyit írtam, hogy nem láttam pontosan mi történt ott, de ha feltételezem, hogy igaz, akkor... stb. Nem folytatom, te agyoniskolazott.
2016. jún. 21. 16:31
 20/21 anonim ***** válasza:

4-es-

""Százezrek haladtak át bármilyen kontroll nélkül az országon, és még most is jönnek""

Hol vannak azok a százezrek???

2016. jún. 21. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!