Vajon tiltakoznának a munkáltatók olyan munkavállalókat védő törvények bevezetése ellen, mint amik Franciaországban vannak?
1# csúszik a fizetés, nem engedik el az embereket szabadságra ( sokszor akkor se, ha előre be van jelentve ), nem jelentik be a dolgozókat vagy nem úgy ahogy dolgoznak, nem fizetik ki a túlórát és hasonlók.
2# ez az első ilyen kérdésem, nem tudom mire gondolsz.
Akkor elnézést! Erre hittem, hogy a tied ez is
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__789..
Mióta a fidesz kormányoz, csak olyan változtatások léptek életbe, amik a munkáltatónak kedveznek és a munkavállalót hozza kényszerhelyzetben.
Csak 1 példa: kötelezően kiadott szabadság. A szabadságnak nem az lenne a lényege, hogy a munkavállaló dönti el, hogy mikor szeretne szabira menni?
Úgy értettem, arra írhatbál példát, ami ott van, és lehetne itt is.
Rossz példákat írsz, hiszen törvényszegésekről van szó, vagyis nem a törvénnyel van gond, hanem a betartatásával.
# 5
Azt ugye érted, hogy a törvény be nem tartásán nem segít egy szigorúbb törvény? Vagy szerinted a magyar Mt.-ben le van írva olyan, hogy "a fizetés csúszhat"? Gondolkozni miért esik nehezedre? Vagy ezeket nem komolyan írod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!