Miért van az hogy a magyar emberek ennyire sajnálják a külföldi magyaroktól a magyar állampolgárságot?
Mindenhonnan csak azt lehet hallani hogy ha nem Magyarországon élnek, nem magyar adót fizetnek akkor miért kaptak állampolgárságot..
Miért kell a külhoni magyarságtól ennyire sajnálni az állampolgárságot, miközben avval semmi kárt nem okoznak Magyarországnak?
A válaszokat előre is köszönöm :)
"A baj az, hogy ebbe a fazékba semmit nem tesztek bele. Szörnyű ezt kimondani, de élősködtök csak, és arra szavaztok aki nagyobb koncot ígér nektek."
Dehát hogy mondjam már el hogy mi is megtapasztaljuk a ti kormányotok munkáját...
Amig nem a FIDESZ volt hatalmon addig le voltunk szarva, de azóta kapunk egy kis megbecsülést.
Akkor meg mi a francnak szavazzunk arra aki leszart minket????
"Ha van jogunk hozzá, akkor miért ne szavazzunk arra a pártra aki ........"
"miközben avval semmi kárt nem okoznak Magyarországnak? "
Tudod ezt az ellentmondást nem tudod kimagyarázni. Gondold csak át ujra. Ha sikerül, érdeklödve fogom/fogjuk olvasni és modositom jelenlegi állásfoglalásomat:-)
Kérlek válaszolj erre:
Dehát hogy mondjam már el hogy mi is megtapasztaljuk a ti kormányotok munkáját...
Amig nem a FIDESZ volt hatalmon addig le voltunk szarva, de azóta kapunk egy kis megbecsülést.
Akkor meg mi a francnak szavazzunk arra aki leszart minket????
Kérdező, ne röhögtessél már azzal, hogy nektek az számít, hogy ki dobja nektek a legtöbb szimpátiaalamizsnát Budapestről. A ti életetekről a román, szlovák, ukrán, stb. választásokon dönthettek, mert ugye azok a ti életeteket valóban befolyásoló választások. Képzeld, kisebbségként is szavazhattok.
Persze önzőnek lenni nyugodtan lehet és csakazértis a Fideszre szavazni, abban reménykedve, hogy tőlük 1 milliárddal több aprópénzt fogtok kapni, csak épp ezzel 10 millió magyarral basztok ki, akik ennek megfelelően fognak titeket is kezelni.
A te döntésed, de egyszerre nem lehet szavaznotok is és rinyálni azért, hogy szidunk titeket amiért a mi életükbe szóltok bele. Menjél nyugodtan szavazni Magyarország vezetéséről, csak ne lepődj meg, amikor a magyaroktól kapsz ezért.
#26, eddig próbáltam érvekkel hatni rád, de most már elég volt a fájó butaságodból. Azt csinálsz amit akarsz, de akkor meg mi is azt, amit mi akarunk.
Pl. büdös, tetves, szőröstalpú románnak hívunk titeket :)
Látod? Így megy ez az önzőség...
#23-24
Pont azt mondom én is amit te. Arra szavazol aki jobban simogat. Aki egyetemet építtet, aki 90%-os MÁV kedvezményt, orvosi ellátást ad.
Közben meg ezt mi fizetjük. Ez a mi adónkból valósul meg, miközben ti nem fizettek Magyarországon adót.
Ez az élősködés.
De a te szempontodból neked van igazad, lehet én is ezt csinálnám a te helyedben. Viszont az én helyemben meg arra fogok szavazni aki tényleges itt lakáshoz köti a szavazati jogot.
Mások az érdekeink. Ez van.
Persze nincs harag. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!