Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik, nagyon szélsőségesen...

Akik, nagyon szélsőségesen kormányellenesek, ők internacionalisták?

Figyelt kérdés

A kormányunk, nem tökéletes, vannak hibái.

Ennek ellenére, még mindig ők a legjobb választás.Érdemes rájuk szavazni.

Úgy vettem észre, hogy, akik szélsőségesen kormányellenesek, azok internacionalisták.

Szélsőségesen kormányellenes például, hogyha valaki nem örül a magyar focicsapat sikereinek, mert Orbán, vagy nem tesz kokárdát márciusban, mert Orbán.

Támogatja az Eu abszurd migránspolitikáját, mert Orbán.

Például, a vén kommunista balliberális "értelmiség" Faskasházy azt mondta, örül, hogy a magyar csapat kikapott, mert Orbánnak lett egy rossz napja.

Nos, igen.

Vanna, akik magyarok, és vannak, akik csak állampolgárok.Az internacionalisták, oda tartoznak.

Nem mindenki internacinalista, aki kormányellenes.

Meg kell különböztetni azokat, akik kritikusak,de ugyanúgy magyarok maradtak és nem váltak nemzetközivé.

2016. jún. 29. 08:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Az ország helyzete rossz, a kormány rossz, ebben egyetértek. Azonban nagyon sok a fanatikus Orbán- és Fidesz-gyűlölő, akik gyűlölni és szidni fogják, bármit is csinál, és még ha valami jót csinál nagy ritkán, azt is ellenzik. Ezek azok, akik a magyarok ellen szurkoltak az EB-n, csak mert Viktor szereti a focit és stadionokat épít. Na, az ilyenek semmivel sem jobbak, mint a narancsbirkák. Lehet objektíven is tájékozódni, és tényekkel alátámasztva is van miért szidni a kormányt.
2016. jún. 29. 13:48
 22/25 anonim ***** válasza:

"Nincs fekete autó, de van helyette pincsikutya főügyész, kézivezérelt rendőrség, kopasz verőlegény. "

Erdekes en futyultem mar ki a helyi Fideszes polgarmestert, meg kiabaltam be neki, es egy kopasz se vert meg, birosagra se kellett mennem, valamint a netado ellen is kint voltam tuntetni ott se ert semmilyen bantalmazas a Fidesz reszerol. Teged ki vert meg?

"Többpártrendszer - igen, megvan, Kdnp, Lmp, stb. egyik sem jelentős, nagy pártok bedarálva, felszalámizva. "

A baloldalt nem a Fidesz darabolta szet hanem a sajat hatalommanias kiskiralyai, akik inkabb megosztjak a baloldalt csakhogy a hatalom kozeleben maradjanak semmint osszefognanak. Es a baloldal hiteltelensege se a Fidesz hibaja, hanem peldaul a sorozatos korrupcio, lebukasok, a 2006-os Gyurcsany kormany, az idegen erdekek feltetel nelkuli kiszolgalasa (Brusszel), valamint a migrans patyolgatas. Emiatt gyenge a baloldal.

"Sajtó, média - igen, megvan, saját sajtó, média milliárdokkal támogatva, ellenzéki épp vegetál. Lásd Metropol-Simicska-csőd / Lokál-Habony-start , vagy akár a Tv2 és Vajna eset "

Minden kormany monopolizalja a mediat, ezt a szocik is csinaltak csak nezd meg a regi m1-et, valamint az ATV is rengeteg penzt kapott. Egyebkent erdekes hogy ezt diktaturanak nevezed, de a sokkal szigorubb sved mediatorvenyeket amit a liberalis kormanyzat vezetett be (ott aztan a csatornak bezarasatol kezdve a penzbirsagig minden van barkinek aki kritizalni meri a bevandorlast vagy negativan mutatja be a dolgot) azokat elfogadod.

"Tüntetések - igen, vannak, ha nem tudják megakadályozni, akkor utólag hurcolják meg a résztvevőket"

Senkit nem hurcolnak meg csak aki nem tud viselkedni, vandalkodik meg verekszik. Es a baloldali tunteteseken ez sokszor elofordul, mert tele vannak fokent szelsoliberalis es anarchista huliganokkal akik provokalnak. En is tuntettem mar a Fidesz ellen es a rendorseg reszerol semmilyen atrocitasban nem volt reszem, mert tudtam kulturalt modon demonstralni.

"Büntetlenül lehet szídni? - nem, nem! Facebook megosztásért /korrupt fideszes/ rabosítás!? kommentért bíróság!?"

Nagyon ritkan szoktam facebookozni, mert megvan rola a velemenyem, politizalni meg vegkepp nem szoktam ott (egyszer irtam csak Toroczkainak egy levelet), viszont latom hogy az ismerosok miket posztolnak ki es hat szidjak a kormanyt rendesen, megse volt meg senkinek ebbol problemaja. Viszont neha fel szoktam menni liberalis es baloldali FB oldalakra elolvasni a hozzaszolasokat, hat vannak olyan elmebetegek akik Fideszes politikusokat es a csaladjukat fenyegetik, meg bitofakat hoznanak stb, na ez a sopredek meg ne csodalkozzon ha birosag ele viszik oket, teljesen megerdemlik. Ha nem tetszik neked egy politikus a kovetkezo valasztas alkalmaval levalthatod, vagy torvenyes keretek kozott tuntethetsz, de ne fenyegessel senkit (foleg a csaladjukat akik nem is tehetnek arrol mit csinal az anyjuk, apjuk) mert ez eleg gusztustalan dolog. Azert meg ha a facebookra beirod hogy "rohadt Fidesz" senki nem fog birosag ele vinni.

Es bizony bizony a baloldalnal is megvan a verekedo, vandalkodo csocselek, ezek ilyen punkok, szelsoliberalisok es anarchistak, millioszor lattam mar ahogy a bekes baloldali tuntetoket ezek uszitjak es provokaljak hogy tettlegessegig menjen el a dolog.

2016. jún. 29. 14:08
 23/25 anonim ***** válasza:

"Csak az a baj a ballibekkel, hogy az ő pártjuk, bár kevésbé volt korrupt, még rosszabb volt ennél egy fokkal. Kis híján államcsődbe vezette az országot, nyakra-főre osztogatott az első perctől kezdve, nem tett lépéseket a csőd ellen, csak hogy ideig-óráig megtarthassa népszerűségét és a hatalmat.

"

Gyerek,figyelj már! Az elmúlt hetekben ezt szajkóztad. Semmi indok, államcsőd kész. Nem birod elviselni hgy az emberek rájöttek hog a fideszed egy dekát se jobb,mi?

Elmondtuk az elmúlt időszakban kismilliomegyezerszer,unjuk hogy ezzel takarózik a Fidesz már hat éve. Moeg lett aszondva, mostmár nyugodtan lehet ezt a kormányt lejáratni,hagyjuk már ezt a baloldal csődbe vitt hülyeséget. Már fáj olvasni, rosszul vagyok tőle.

A kérdés ugyanez, semmi. Semmit se kérdezcsak aFideszt magasztalja. Gondolom mented a menthetőt, mert itt is észrevetted az elmúlt hetekben hogy az emberek egy része kezdi észrevenni, hogy a "tiszta és angyali fényes Fidesz" nem is olyan jóságos mint gondoltuk..... . Igen, jól látod. Veszélybe került a drágaságos Fidesz népszerűsége. Látszik hogy megijedtél. De tudod mit, mondj itt amit akarsz, már remélhetőleg nem tehetsz semmit. Vagy na, remélhetőleg.....kicsit eltúloztam, egyáltalán nem tehetsz semmit, ahogy mi se tehettünk hat évig. Kiváncsi vagyokte mikor ébredsz fel kedves kérdező...

Tipikus mosdató kérdés:

Mutogatsz a baloldalra bújtatottan és az idézett válas alapján sikerül becsalnod alátámasztó válazokat....

Kiváncsi vagyok mi lesz ebből.

2016. jún. 29. 20:52
 24/25 anonim ***** válasza:

#23-as vagyok:

És azt se mondtam hogy az előző kormány az "angyali fényes...". Nem. Csak elmondtam mi a véleményem a kérdésről, meg arról hogy azóta velük van takarózás..

2016. jún. 29. 20:54
 25/25 anonim ***** válasza:
23-as, én nem mondogatom ezt hetek óta, amúgy szélsőjobbos vagyok és jobbikos, ez nem az én Fideszem (fujj), én is ugyanúgy gyűlölöm a Fideszt, mint a komcsik. Bár annak, hogy ők, a nemzetellenesek kit gyűlölnek, a világon semmi jelentősége nincs. De az MSZP-t még a Fidesznél is jobban gyűlölöm, és ez nagy szó. Mert a tetteik még rosszabbak voltak. Ti fideszesek meg Mszp-sek meg csak véditek a saját pártotokat, minden jó nektek, amit csinálnak, a Fidesz nem tett tönkre semmit, az MSZP idején nem is volt államcsőd közeli helyzet...
2016. jún. 29. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!