Jobbikosok! Ezt mivel magyarázzátok?
Figyelt kérdés
Volner a bokorban csalja a feleségét, Vona: "Az iszlám az emberiség utolsó reménye", Offshore botrányok,rasszizmus2016. jún. 30. 15:43
11/20 anonim válasza:
3-as-
""A Jobbik még mindig szintekkel tisztább párt a Fidesznél.""
Ez volt a nap vicce!
Ezen röhögtem fél óráig!
12/20 anonim válasza:
11-es, ha a Fidesz romlottsága 100%, akkor a Jobbiké kb. 0.1 és 1% között van. És ezt egy jobbikos mondja, tehát egy gondolkodó, önkritikára, objektivitásra képes ember, nem egy agymosott bégető választó.
13/20 anonim válasza:
""ha a Fidesz romlottsága 100%, akkor a Jobbiké kb. 0.1 és 1% között van. És ezt egy jobbikos mondja, tehát egy gondolkodó, önkritikára, objektivitásra képes ember, nem egy agymosott bégető választó""
HA HA HA HA HA !!!!!
A "gondolkodó" tetszett" a legjobban!
14/20 anonim válasza:
Mi itt Ózdon már tudjuk milyen HAZUDOZÓ A JOBBIK!!!
15/20 acelsziv válasza:
15: Mik a folyományok? Én ugyan elkerültem onnan 12 éve de érdekel, mi megy otthon. Nem vált be a kis fickó?
16/20 partizana válasza:
Azért bírom, hogy a nagy libsik szerint nem szabad általánosítani, de aki Jobbik szavazó az már csak teli szájjal fröcsögő idióta lehet. Ez mindent elmond a magyar baloldalról.
17/20 acelsziv válasza:
és ki mondta, hogy aki nem jobber az csak libsi lehet?
Én pl egyik sem vagyok. De volt okom alaposan megundorodni tőletek.
18/20 anonim válasza:
Azzal (nem vok jobber) h nagyon fel akarnak kerülni azt ciki ha valaki rájuk borítja a bilit.
Am Volner ÁFÁ-t is csalt nem csak a feleségét.
Tessék
"A tisztesség útján" mi !
19/20 anonim válasza:
Én azzal magyarázom, hogy párt ez is meg az is. Csak mást mondanak a tvnek, rádiónak ujságoknak. De a játékszabályokat azokat készséggel betartják. Ez a demikrácia. Én meg nem vagyok demokrata. Nem pártokra meg széthuzásra van szükségem, hanem egységre.
20/20 anonim válasza:
A saját privát problémája hogy a bokorban kivel mit csinál, ha a feleségével olyan kapcsolatban élnek hogy megengedheti kétlem hogy bele kellene szóljunk. Mind ezen túl nekem már (eddig se volt a legszimpatikusabb alak) nem szimpatikus ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!