Lázár János tudja, hogy azért nem emelkedtek a bérek, mert többek között az ő zsebében* landolt a pénz?
Lázár Jánosnak egy ilyen kijelentés után le kéne mondania.
Alapvető fogalma sincs arról, hogy az EU nem azért van, hogy Magyarországon növekedjenek a bérek, nem is értem, miért hangoztatja ezt egy elvileg hozzáértő ember.
Arról ne is beszéljünk, hogy a csatlakozás óta eltelt 12 év második felében ők voltak kormányon, tehát saját magát teszi nevetségessé azzal, hogy mint egy külső szemlélő, elmélkedik, hogy nem emelkedtek a bérek, és ezért rögtön az EU-ra hárítja a felelősséget. Mintha a sebész, miután meghalt a betege, így csodálkozva mondaná, hogy "nem támogatom a modern orvostudományt, látja, ez a beteg is meghalt".
Hogyne tudnák. Ez a vicc. Mi is tudjuk, meg ők is, de megválasszák őket másodszorra, sőt gyanítom ezután is megfogják....
Szerintem jókat röhög rajtunk a kormány azért....... szerintetek is.?
Tudjátok szerintem ez olyan mint egy tragikomédia....
A Fidesz tragikus, de komikus hogy a legnépszerűbb......és megválasszák...az is komikus...
Tudja, de semmiért sem vállalja a pártja a felelősséget, inkább hárít, legtöbbször az EU-ra.
Mellesleg az előzővel egyetértek, nevetséges hogy több évtized szovjet megszállás után rengetegen EU-n kívüli, orosz érdekszférába kívánkoznak vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!