Mit gondoltok, Magyarországon engedélyezni fogják a melegházasságokat?
Figyelt kérdés
2016. júl. 1. 20:38
11/23 anonim válasza:
ők is házasodhatnak csak nem akárkivel....én hetero vagyok és ÉN SEM házasodhatok akárkivel
12/23 anonim válasza:
"én hetero vagyok és ÉN SEM házasodhatok akárkivel"
Csak épp te házasodhatsz azzal, akit szeretsz. Ők meg nem.
13/23 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a következő 100 évben engedélyeznék a melegházasságot Magyarországon.
Viszont bármikor megvan a lehetőséged, hogy keress magadnak egy olyan EU-s országot, ahol engedélyezik és szépen lelécelj oda, aztán boldogan élhetsz a pároddal míg meg nem halsz!
15/23 anonim válasza:
Előbb utóbb biztos. Nem holnap, meg nem is jövőre, de majd egyszer.
16/23 anonim válasza:
Na, itt is feltűnt egy aki a szaporodással példálózik. Ezek után a meddő embereke se házasodjanak, de azok akik nem akarnak gyereket. Ugyan már. Annyit fel lehetne fogni hogy a szexuális beállítottság nem betegség, következésképpen nem gyógyítgatható.
17/23 anonim válasza:
És csak úgy mellékesen: A házasság nem csak a vallásos embereknek lehet fontos.
18/23 anonim válasza:
Anyám borogass... Ki beszél itt egyházi esküvőről? Itt egy polgári jogi szerződésről van szó két cselekvőképes, felnőtt ember között.
19/23 anonim válasza:
"Csak épp te házasodhatsz azzal, akit szeretsz. Ők meg nem."
Ő sem. Hiába szeretné egy heteró mondjuk a húgát vagy az anyját "úgy", akkor sem veheti el. De még azt sem teheti meg, hogy elvegyen egy második, harmadik asszonyt is az első mellé, pedig nagyon szereti az új nőt is. Pofátlanság.
20/23 anonim válasza:
Sajnos engedélyezni fogják pár éven belül, ugyanis a Fidesz is liberális párt, csak mást mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!